Ο Will Smith επενδύει στην ομάδα eSports Gen.G

Smith και Keisuke Honda επενδύουν στον οργανισμό μέσω του Dreamers Fund.

Ο ηθοποιός Will Smith είναι ένας ακόμα εκ των επενδυτών στο κομμάτι των eSports αφού συμμετείχε σε χρηματοδότηση 46 εκατομμυρίων δολαρίων στον eSport οργανισμό Gen. G.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω επίσημης ανακοίνωσης από την Gen.G, με την χρηματοδότηση να περιλαμβάνει εισφορές από τους Will Smith

και Keisuke Honda (μέσω του Dreamers Fund), Dennis Wong, Michael Zeisser και David Rogier, καθώς και από οργανισμούς όπως οι New Enterprise Associates (NEA), Conductive Ventures, Battery Ventures, Canaan Partners, SVB Capital και το Πανεπιστήμιο του Stanford.

Οι Smith και Honda θα πλαισιώσουν τον αστέρα του NBA και σύμβουλο της Gen.G, Chris Bosh, ώστε να βοηθήσουν στις δημιουργικές και διαφημιστικές προσπάθειες της Gen.G.

"Είμαι χαρούμενος που το Dreamers Fund, ο οργανισμός που ξεκίνησα μαζί με τον Will Smith,επενδύει στην Gen.G", δήλωσε ο Honda. "Τα eSports δεν είναι ακόμα γνωστά στην Ιαπωνία, αλλά βλέπουμε τρομερή ανάπτυξη εκεί (Ιαπωνία) και παγκοσμίως, κάτι που είναι πολύ θετικό. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην Gen.G εξαιτίας της τρομερής του ομάδας και του μεγάλου οράματος να γίνει η κυρίαρχος του χώρου. Πραγματικά ανυπομονούμε να εργαστούμε με την Gen.G για να ωθήσουμε τη βιομηχανία των eSports σε όλο τον κόσμο".

Η Gen.G κατέκτησε τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε Heroes of the Storm και PUBG, ξεκίνησε γυναικεία ομάδα στο Fortnite που περιλαμβάνει τις Tina Perez και Madison Mann και εγκαινίασε τις προπονητικές εγκαταστάσεις στη Seoul της Νότιας Κορέας.

Στα της χώρας μας τώρα, η AEK ανακοίνωσε τη δική της ομάδα eSports ακολουθώντας τα βήματα που χάραξε ο Παναθηναϊκός το 2016, με τη δική του ομάδα ηλεκτρονικού αθλητισμού. Για την ιστορία να πούμε ότι η ομάδα που ουσιαστικά ήρθε "δεύτερη" στην ίδρυση αντίστοιχου τμήματος ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης το 2017.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα