Ο Simon Pegg θεωρεί ότι το "Star Trek" του Tarantino θα αργήσει ακόμα

"Δεν τον βλέπω να το κάνει για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια."

Ο Simon Pegg πιστεύει ότι θα περάσει καιρός μέχρι ο Quentin Tarantino να αρχίσει να δουλεύει στην ταινία "Star Trek", η οποία θα είναι αυστηρά για ενήλικους.

Σε μια συνέντευξή του στο Edmonton Journal, ο Pegg σχολίασε το τι μπορεί να φέρει η S.J. Clarkson στο franchise.

Μετέπειτα αναφέρθηκε στο "Star Trek" του Tarantino, λέγοντας ότι δεν θα γίνει για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια.

Ο Pegg σκέφτεται ότι ο Tarantino θα είναι πολύ απασχολημένος με το νέο του project, "Once Upon a Time in Hollywood", για το άμεσο μέλλον.

"Ήρθε στην Bad Robot και έδωσε την ιδέα του και εμείς την κρατήσαμε στο μυαλό μας", είπε ο Pegg, σχολιάζοντας την ιδέα του Tarantino για μια R-rated ταινία Star Trek pitch. "Νομίζω είχε εμάς στο μυαλό του όταν το σκέφτηκε, γιατί θα του αρέσει και το νέο καστ".

"Αλλά θα είναι τόσο απασχολημένος με το 'Once Upon a Time in Hollywood' που δεν τον βλέπω να κάνει το 'Star Trek' για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια, που τότε μπορεί να είμαστε και γέροι εμείς."

Νωρίτερα μέσα στο έτος, ο Γενικός Διευθυντής της Paramount, Jim Gianopulos επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει δύο ταινίες "Star Trek", με τη μία να είναι το "Star Trek 4" σε σκηνοθεσία της Clarkson.

Το άλλο project είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η -αυστηρά για ενήλικες- ταινία "Star Trek" του Tarantino, της οποίας το σενάριο θα υπογράψει ο Mark L. Smith (The Revenant). Για τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Paramount θα προχωρήσει επίσημα με την ταινία.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 23/07 - 29/07O David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το "Enter the Dragon"Modern Persuasion: Βασισμένη σε έργο της Jane Austen η νέα ταινία της Alicia Witt

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα