Είπε το.. «Si» ο Ιγκουαϊν και πάει Μιλάνο!

Το μοναδικό εμπόδιο, αν θέλουμε να το προσδιορίσουμε έτσι, ξεπεράστηκε και η μεταγραφή – γιατί επί της ουσίας, έτσι εξελίσσεται – του Γκονζάλο Ιγκουαϊν στη Μίλαν πρέπει πλέον να θεωρείται γεγονός σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται εδώ και λίγη ώρα στην Ιταλία.

Η Γιουβέντους και οι «ροσονέρι» είχαν από χθες βράδυ συμφωνήσει στον δανεισμό του παίκτη, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ παρακαλώ (!), με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι τα 36 εκατομμύρια!

Ο Αργεντίνος άσος που βρίσκονταν σε ολονύχτιες
διαπραγματεύσεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Μίλαν, Βραζιλιάνο Λεονάρντο ήταν διστακτικός καθώς ο όρος της αγοράς ήταν προαιρετικός κι όχι υποχρεωτικός.

Όμως στην πορεία προέκυψαν, καθώς φαίνεται, οι διαβεβαιώσεις πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Μίλαν θα καταβάλει του χρόνου τέτοια εποχή το ποσό έτσι ώστε να τον κάνει δικό της, κάτι που ήθελε και ο Ιγκουαϊν για αγωνιστικούς και κυρίως ψυχολογικούς λόγους.

Κι αν ο “El pipita” έχει αρχίσει αν συμβιβάζεται στην ιδέα της μετακόμισης από το Τορίνο στο Μιλάνο, κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα προχωρήσει η ανταλλαγή κεντρικών αμυντικών (Μπονούτσι – Ματία Καλντάρα) αφού παραμένουν οι «φωνές» αντίδρασης στο Πιεμόντε για την επιστροφή του Μπονούτσι στην Γιουβέντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα