Ο Dexter σε γνώριμο ρόλο για το "In the Shadow of the Moon" του Netflix

Ο Michael C. Hall θα ενσαρκώσει έναν αστυνομικό για το επερχόμενο θρίλερ.

Με δυνατά ονόματα κατακλύστηκε το cast του θρίλερ "In the Shadow of the Moon" του Netflix. Ο Michael C. Hall δεν θα είναι ο μόνος που θα συμπληρώσει την ομάδα για την ταινία της μεγάλης συνδρομητικής υπηρεσίας. Οι πληροφορίες έρχονται από αποκλειστικό άρθρο του Collider.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία θα έχει και ο Boyd Holbrook, ο ηθοποιός που παρά το νεαρό της ηλικίας του,

έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία "Milk" και ακολούθησε με μία σειρά πολύ-επιτυχημένων ταινιών. Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές του εμφανίσεις ήταν στις "Out of the Furnace"("Σκουριασμένη Πόλη"), "Gone Girl" και "Logan". Ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους, τηλεοπτικούς, του ρόλους ήταν αυτός του Steve Murphy για τη βιογραφική σειρά με τίτλο "Narcos", που αφορούσε τη ζωή του Κολομβιανού λόρδου των ναρκωτικών, Pablo Escobar.

Ο Boyd Holbrook ως Steve Murphy στο "Narcos"

Για το νέο θρίλερ του Netflix, οι Michael C. Hall και Boyd Holbrook θα ενσαρκώσουν δύο ντετέκτιβ. Ο χαρακτήρας του Holbrook έχει αποκτήσει εμμονή με μία σειρά ανεξιχνίαστων φόνων ενώ, ο χαρακτήρας του Hall πρόκειται για τον κουνιάδο και φίλο του πρώτου.

Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Jim Mickle, ο οποίος έχει ήδη σκηνοθετήσει το εγκληματικό θρίλερ "Cold in July" και την τηλεοπτική σειρά του Sundance TV "Hap and Leonard". Το σενάριο του "In the Shadow of the Moon" θα υπογράψουν οι Gregory Weidman και Geoff Tock αλλά, η υπόθεση παραμένει άγνωστη.

Ο Michael C. Hall, διαθέτει ένα βιογραφικό 27 τίτλων, με τον πιο εμβληματικό να είναι αυτός του εμμονικού-με-το-αίμα δολοφόνου δολοφόνων, Dexter Morgan. Από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2013, που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του "Dexter", δεν έχουμε ξαναδεί τον Hall σε σκηνή εγκλήματος σε ρόλο ντετέκτιβ. Σίγουρα, πολλοί φαν της σειράς θα περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του σε γνώριμα μονοπάτια.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Το "Kaos" φέρνει την ελληνική μυθολογία στο NetflixΝέο διαστημικό δράμα 10 επεισοδίων έρχεται στο NetflixΗ δημιουργός του "Grey's Anatomy" στην πρώτη της συνεργασία με το Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα