American Horror Story: Επιστροφή από τους νεκρούς για τη Madison Montgomery

Δύο θάνατοι δεν αρκούν για να βγάλουν την Emma Roberts από το cast.

Η νεώτερη έκπληξη που μάθαμε για το "American Horror Story" προέρχεται από τη σταρ της τρίτης σεζόν, με τίτλο "Coven", Emma Roberts.

Σύμφωνα με το Deadline, η Roberts ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην όγδοη

σεζόν δύο φορές, μία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και μία μέσω του Twitter.

Μέσω Instagram, η Roberts μας έδωσε ένα tease με την ίδια να φοράει ένα χαρακτηριστικό μαύρο φόρεμα και να λέει, με τον ιδιαίτερο τόνο της Madison Montgomery, "Έκπληξη σκ...α, βάζω στοίχημα ότι νόμιζες πως ήταν η τελευταία φορά που με είδες".

Η εμφάνιση της μέσω Instagram αρκούσε για να επιβεβαιώσει, με τη σειρά της, την παρουσία της στον όγδοο κύκλο ως Madison. Η Roberts, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και προσέφερε περισσότερες ενδείξεις για τις πολύ-αναμενόμενες επιστροφές από το "Coven", με έναν διάλογο από tweets με τον δημιουργό της σειράς, Ryan Murphy. Ο διάλογος τους αφορούσε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τις πρώτες γραμμές του σεναρίου της Roberts.

Αργότερα ο Murphy, ο οποίος έχει ήδη επιβεβαιώσει δύο crossover για την επόμενη σεζόν του "American Horror Story", απάντησε στο tweet ενός φαν που ρωτούσε εάν θα επιστρέψει και η ηθοποιός Taissa Farmiga. Ο Murphy δήλωσε πως, "Όλες οι μάγισσες έχουν ζητηθεί να επιστρέψουν", και αργότερα διέγραψε το tweet του.

Η Mantison Montgomery αποτελεί απροσδόκητη επιστροφή για τη σειρά αφού, ο χαρακτήρας της είχε πεθάνει δύο φορές στην τρίτη σεζόν του "American Horror Story". Την πρώτη φορά, δολοφονήθηκε από τη Fiona(Jessica Lange) και αναστήθηκε από τη Misty Day (Lily Rabe) ενώ τη δεύτερη στραγγαλίστηκε από τον Kyle (Evan Peters). Βεβαίως, όταν έχουμε να κάνουμε με μάγισσες, όλα είναι πιθανά.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Εκπλήξεις από το παρελθόν έρχονται στο "American Horror Story"American Horror Story: Η Joan Collins υποψήφια για την 8η σεζόνΣτο μέλλον κοιτά η όγδοη σεζόν του "American Horror Story"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα