Ο Carnage δεν θα είναι ο μόνος κακός του "Venom 2"

Κι άλλος villain για τον Venom.

Η villain της Marvel, ονόματι Shriek, φέρεται να ενώνει τις δυνάμεις της με τον Carnage του Woody Harrelson για το επερχόμενο "Venom 2".

Το στούντιο αυτόν τον καιρό ψάχνει ηθοποιούς για τον ρόλο όπως δημοσιεύει και το Deadline, με όσους εμπλέκονται στη διαδικασία να είναι ανοιχτοί για οποιοδήποτε στυλ ηθοποιού για την εν λόγω

ενσάρκωση. Το μέσο επίσης αναφέρει πως τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, με στόχο την κυκλοφορία τον Οκτώβριο της επόμενης χρονιάς.

Όσο για την Shriek (πραγματικό όνομα Frances Barrison) πρόκειται για μια μεταλλαγμένη, της οποίας οι δυνάμεις αφυπνίστηκαν αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι και εκτέθηκε στην ενέργεια της Darkforce Dimension. Μπορεί να ελέγχει ηχητικά κύματα με πολλούς τρόπους, όπως το να εκτοξεύει καταστροφικές ριπές ή για να αποπροσανατολίσει και να ταράξει τους εχθρούς της. Μπορεί επίσης να προκαλέσει έντονα συναισθήματα στους ανθρώπους γύρω της (παράγοντας φόβο, μίσος ή απελπισία), ενώ έχει και τη δυνατότητα να πετάει.

Η Shriek πρωτοεισάχθηκε στα κόμικς από το Spider-Man Unlimited #1, το οποίο σηματοδότησε την έναρξη του δημοφιλούς crossover, ονόματι "Maximum Carnage". Αυτή και ο Carnage ένωσαν τις δυνάμεις τους και με άλλους γνωστούς αντιπάλους του Spider-Man, όπως οι Demogoblin, Doppelganger και Carrion, για να εξαπολύσουν μια συγχρονισμένη επίθεση στην Νέα Υόρκη, αναγκάζοντας τον Spider-Man και τον Venom να ενώσουν κι αυτοί τις δυνάμεις τους με τους Avengers και να σώσουν την πόλη.

Όσο για το sequel, ο Tom Hardy και η Michelle Williams επιστρέφουν για να ενσαρκώσουν ξανά τους Eddie Brock και Anne Weying αντίστοιχα, με τον Harrelson να επανέρχεται για τον ρόλο του Carnage. Να υπενθυμίσουμε πως ο Harrleson εμφανίστηκε πολύ σύντομα ως Carnage στην ταινία "Venom" του 2018, στους τίτλους τέλους, όπου ήταν φυλακισμένος στη φυλακή San Quentin και του έπαιρνε συνέντευξη ο ίδιος ο Eddie Brock.

"Όταν βγω από 'δω, και θα βγω, θα γίνει μακελειό (carnage)", είπε ο χαρακτήρας του Harrelson ως τελευταία ατάκα της ταινίας (εκτός αν μετρήσεις και την Spider-Verse σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, οπότε η τελευταία ατάκα είναι "Hey, maybe you guys can go around? All right. Thanks, New York.")

Αν η Skriek μπει στον χορό, θα είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος χαρακτήρας εμφανίζεται live-action σε ταινία. Να υπενθυμίσουμε πως ο Andy Serkis αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία από τον Ruben Fleischer του "Zombieland". Να προσθέσουμε επίσης πως πριν λίγες μέρες ο Flesicher επιβεβαίωσε ξανά πως στα σχέδια της Sony υπήρχε πάντα ο συνδυασμός Spider-Man και Venom, που ακόμα κι αυτό να μην συμβεί άμεσα ή σύντομα, η συμπρωταγωνίστρια Michelle Williams έχει δηλώσει πως ευελπιστεί να συμμετάσχει σε περισσότερη δράση.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΗ Sony οδεύει προς το crossover των Venom και Spider-ManH Michelle Williams επιστρέφει για το Venom 2Τεράστιος ο ενθουσιασμός του Andy Serkis για το Venom 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα