Ο Captain America μετακομίζει στην Apple για τη νέα του σειρά

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

O Chris Evans θα κάνει την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη για την Apple.

Ο Evans, που έγινε γνωστός μεταξύ άλλων για τον ρόλο του ως Captain America στο MCU, θα πρωταγωνιστήσει στο "Defending Jacob", μία μίνι-δραματική σειρά που βασίζεται στο

ομώνυμο μυθιστόρημα του William Landay. Ο Evans θα είναι και ο εκτελεστικός παραγωγός του project.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Morten Tyldum, πρόσφατη δουλειά του οποίου είναι το πιλοτικό επεισόδιο του "Jack Ryan" του Amazon, θα σκηνοθετήσει τη σειρά, ενώ ο Mark Bomback, ο οποίος βοήθησε στην ολοκλήρωση του σεναρίου του "War for the Planet of the Apes", θα γράψει το σενάριο και θα είναι και ο showrunner.

Το μυθιστόρημα εξιστορεί τη ζωή ενός βοηθού εισαγγελέα, ο οποίος ερευνά τον φόνο ενός 14χρονου αγοριού. Εν τέλη, η υπόθεση περιπλέκεται και τα στοιχεία αρχίζουν να δείχνουν ότι υπαίτιος είναι ο γιος του ίδιου του βοηθού εισαγγελέα.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας.

Αναμένουμε την επιστροφή του Evans στο για το "Avengers 4", όπου θα φορέσει για τελευταία φορά τη στολή του Captain America. Σύντομα θα τον δούμε και στο θρίλερ καταστροφής "Greenland", το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Neill Blomkamp ("District 9").

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα