Devil May Cry 5: Μάθαμε τα Bonus του Digital Deluxe Edition

"Nero έλα, θα κάνουμε μπανάνα!"

To Devil May Cry 5 Digital Deluxe Edition συμπεριλαμβάνει ένα Mega Man-inspired Devil Breaker, και πολλά άλλα.

Με το νέο trailer που είδαμε στο TGS 2018, μάθαμε λεπτομέρειες για τα νέα όπλα των Dante και Nero,

την αποκάλυψη ενός τρίτου μυστηριώδους playable character ονόματι V (Vergil confirmed?), και τέλος πολλές πληροφορίες για τα αποκλειστικά in-game items που θα πάρουν οι κάτοχοι του Digital Deluxe Edition.

Εκτός από τα γνωστά του όπλα, τα πιστόλια Ebony και Ivory και το σπαθί του, ο Dante θα έχει και ένα καινούριο "όπλο". Αυτό είναι η νέα επικίνδυνη μηχανή του που θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος κάθε δαίμονα που θα βρεθεί μπροστά της.

Τα νέα Devil Breaker του Nero επίσης αποκαλύφθηκαν, μαζί τους και ένα Mega Buster εμπνευσμένο από τον Mega Man.

Η Digital Deluxe έκδοση περιέχει τα νέα Devil Breakers και κάποια άλλα έξτρα, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή της.

Την ίδια στιγμή, στην Ιαπωνία, που ξέρουν πως να δελεάσουν το κοινό να κάνει pre-order, ένα πέμπτο Devil Breaker ανακοινώθηκε. Ναι, είναι φτιαγμένο από μπανάνες. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από τον Nibel στο Twitter, με τον YouTuber Arekkz να δίνει βάρος στο πόσο μοιάζει με αυτή την τρελή ιαπωνική διαφήμιση.

Στόχος της Capcom είναι τα σταθερά 60 FPS σε αυτόν τον τίτλο, άρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την μπανανιά σε high speed combat με φωτορεαλιστικά γραφικά που μας υποσχέθηκε η Capcom.

Αν τα δύο αυτά ολοκαίνουργια trailer δεν ήταν αρκετά για εσάς, σας έχουμε και φρεσκότατα screenshots, κατευθείαν από το TGS 2018.

To Devil May Cry 5 κυκλοφορεί για PC, PS4, και Xbox One στις 8 Μαρτίου 2019.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN GreeceThe World of Red Dead Redemption 2H Rockstar αποκαλύπτει το Red Dead OnlineΚλασσικοί τίτλοι του Sega Genesis έρχονται στο Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα