Ο Alan Taylor θα σκηνοθετήσει το prequel του "The Sopranos"

Η ταινία θα λέγεται "The Many Saints of Newark", παραγωγής David Chase.

Ο Alan Taylor θα σκηνοθετήσει το "The Many Saints of Newark" για την New Line, ένα φιλμ για το οποίο ο David Chase έγραψε το σενάριό, και θα είναι το prequel της εικονικής τηλεοπτικής σειράς, "The Sopranos".

Το TheWrap μας ενημερώνει ότι η ταινία αυτή θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, όταν οι ταραχές σάρωσαν το Νιούαρκ

του Νιου Τζέρσεϋ και οι συγκρούσεις μεταξύ αφροαμερικανών και ιταλών κατοίκων ήταν στα χειρότερα τους. Αρκετοί χαρακτήρες από το "Sopranos" αναμένεται να εμφανιστούν στην ταινία, αν και η New Line δεν θα αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες του σχεδίου.

O David Chase είναι ένας σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός τηλεόρασης. Έχει εργαστεί στην τηλεόραση για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι γνωστός για τις δουλειές του σε σόου όπως το "The Sopranos", "The Rockford Files", "I'll Fly Away" και "Northern Exposure" για τα οποία κέρδισε επτά EMMYS και πολλές χρυσές σφαίρες. Το 2005, ο Chase έλαβε ένα ειδικό βραβείο Edgar από τους Mystery Writers of America για ολόκληρο το έργο του.

Ο Lawrence Konner θα είναι στους σεναριογράφους του έργου, ο οποίος είχε δουλέψει και στο The Sopranos. Ο Chase θα είναι επίσης στους παραγωγούς και θα εμπλακεί στο να διαλέξει τον σκηνοθέτη της ταινίας. Η New Line είναι η εταιρεία παραγωγής και η Nicole Lambert θα είναι η εκτελεστική παραγωγός.

Η ευρεία γνώμη για το "The Sopranos" είναι ότι υπήρξε ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, κερδίζοντας 21 Βραβεία ΕΜΜΥ από 111 υποψηφιότητες, στα 8 χρόνια προβολής της, από το 1999 έως το 2007. Ήταν υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ καλύτερης δραματικής σειράς κάθε χρονιά, κερδίζοντας το 2004 και το 2007.

Άλλες δουλειές του Alan Taylor συμπεριλαμβάνουν τα: "Game of Thrones", "Mad Men", "Boardwalk Empire" και πιο πρόσφατα το "Electric Dreams". Έχει σκηνοθετήσει επίσης τα "Thor: The Dark World" και "Terminator Genisys".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;Η Jessica Chastain είναι η ζωγράφος και ακτιβίστρια Caroline Weldon στο trailer του "Woman Walks Ahead"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 25/06 - 01/07

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα