Το “καθάρισε” η Πλίσκοβα! – VIDEO

17:05 4/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Μία κυριαρχική Καρολίνα Πλίσκοβα επέβαλε πλήρως το ρυθμό της στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου του Wimbledon κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση!

Η μία σίγουρα δεν ήθελε την…άλλη σαν αντίπαλο τόσο νωρίς στο τουρνουά, ωστόσο, η χαμηλή κατάταξη της Αζαρένκα έβγαλε αυτή την πολύ δυνατή διασταύρωση πολύ πρόωρα στο φετινό Wimbledon!

Τελικά, η Νο8 τενίστρια στον κόσμο, Πλίσκοβα έκανε ένα πολύ σταθερό ματς, πολύ καλύτερη της μέτριας πρεμιέρας της και επικράτησε

μάλλον εύκολα της Λευκορωσίδας με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε πανηγυρικά στις “32” του θεσμού!

Μία πολύ σπουδαία νίκη ψυχολογίας για την 26χρονη τενίστρια που που δεν παίζει φέτος και το καλύτερό της τένις, εντούτοις, με την εμφάνιση της Τετάρτης φαίνεται να βρίσκεται στον σωστό δρόμο στο Λονδίνο.

Σαν big server, έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο γρασίδι και το σερβίς όντως δούλεψε “ρολόι” καθώς δεν παραχώρησε ούτε ένα break point στην πάλαι ποτέ Νο1 τενίστρια στον κόσμο.

Αντίθετα, η Βίκα είχε τρομερά προβλήματα στο σερβίς, συνέχεια βρισκόταν στη δύσκολη θέση να “σώσει” την κατάσταση για να μην κυνηγάει το σκορ και τελικά υπέκυψε στην αφόρητη πίεση της Πλίσκοβα και στα δύο σετ.

Πολύ επικίνδυνος είναι ο επόμενός της αντίπαλος που είναι η “καυτή” αγωνιστικά Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου που κάνει τεράστια σεζόν έχοντας μπει εντός Τοπ30 (Νο28)!

Μάντισον Κις και Ντόνα Βέκιτς έχουν κάνει δύο εκπληκτικά ματς στο Λονδίνο μέχρι στιγμής και επίσης θα βρεθούν στον τρίτο γύρο με την τωρινή τους φόρμα να δίνει πολλές ελπίδες και για ακόμα καλύτερη πορεία!

Πολύ μεγάλη νίκη επί της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα πέτυχε η Λούσι Σαφάροβα σώζοντας και set point της Πολωνής στο πρώτο σετ ενώ η Βίνους Γουίλιαμς χρειάστηκε πάλι τρία σετ αλλά κέρδισε τελικά την Αλεξάντρα Ντουλγκέρου!

Τετάρτη, 4/7: 2ος γύρος Wimbledon

Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Azarenka (Belarus) 6-3 6-3
Rodina (Russia) beat Cirstea (Romania) 1-6 6-3 6-3
Vekic (Croatia) beat Peterson (Sweden) 7-5 6-4
Wickmayer (Belgium) beat Petkovic (Germany)
Buzarnescu (Romania) beat Swan (Great Britain) 6-0 6-3
V. Williams (USA) beat Dulgheru (Romania) 4-6 6-0 6-1
Safarova (Czech Republic) beat Radwanska (Poland) 7-5 6-4
Bertens (Netherlands) beat Blinkova (Russia) 6-4 6-0
Giorgi (Italy) beat Brengle (USA) 6-4 6-4

WIMBLEDON WOMEN’S DRAW–OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Το “καθάρισε” η Πλίσκοβα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα