Ντρογκμπά: " Από τα αστέρια του Μουντιάλ της Ρωσίας ο Σαλάχ΄΄!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε ο παλιός άσος της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Οι δύο τους συνυπήρξαν στους Λονδρέζους το 2014 και ο πρώην αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού, απένειμε τα εύσημα στον Αιγύπτιο διεθνή.

"Έχει γίνει αφεντικό και ηγέτης - το έχουμε δει στην εθνική ομάδα, το είδαμε στο Λίβερπουλ", δήλωσε στο BBC.

"Μπορώ να πω από τους πανηγυρισμούς του, ότι ξέρει τι κάνει τώρα, δεν τρελαίνεται, απλώς «κολλάει» τη γλώσσα του για να πει, «ναι εγώ».

Ο Ντρογκμπά πιστεύει
ότι οι επιθετικές ικανότητες του Σαλάχ, θα είναι καθοριστικές για την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία το καλοκαίρι..

"Μπορεί να προσφέρει πολλά με τις ηγετικές του ικανότητες και την εμπειρία του, απ΄όσα μαθαίνει στη Λίβερπουλ και να δώσει ώθηση στην Αίγυπτο στο Μουντιάλ της Ρωσίας",
Και συμπλήρωσε ο Νρογκμπά:

"Ο Σαλάχ από μόνος του δεν μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά αν όλοι οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, τότε ο Σαλάχ μπορεί να εξελιχθεί σε έναν φανταστικό παίκτη και να είναι ένα από τα αστέρια αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.".

Ο Ντρογκμπά είναι πλέον συνιδιοκτήτης και παίκτης στην ομάδα Phoenix Rising της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Αυθόρμητα θέλησε να μιλήσει με αυτά τα κολακευτικά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ με 13 τέρματα, ενώ έχει σκοράρει συνολικά 19 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δικαιώνοντας τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ που δαπάνησαν το καλοκαίρι 42 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ρόμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα