Ντουρμισάι: "Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε για το αποτέλεσμα"

Ντουρμισάι: "Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε για το αποτέλεσμα"antoniamath11Τετ, 02/24/2021 - 19:40

Ο Φιορίν Ντουρμισάι σχολίασε την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 από την Λαμία και τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Ευγένη Δαδαλιαρα ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του φταίνε για το τελικό αποτέλεσμα. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα της

ΑΕΛ από την Λαμία: "Το παιχνίδι ήταν η ζωή μας ο θάνατος τους. Πιστεύω για να λέμε και του λόγου το αληθές, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά ήταν μόνο αυτό". 

Για την ψυχολογία της ομάδας στο γήπεδο: "Όταν βάζει μια ομάδα γκολ είναι δύσκολο οι αντίπαλοι να επιστρέψουν. Εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να κερδίσουμε, εμείς φταίμε για το αποτέλεσμα κυρίως οι ποδοσφαιριστές". 

Για τη δύσκολη συνέχεια: "Να κάνουμε νίκες, δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εμείς να κοιτάμε το δικό μας σπίτι". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Ο Φιορίν Ντουρμισάι σχολίασε την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 από την Λαμία και τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Ευγένη Δαδαλιαρα ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του φταίνε για το τελικό αποτέλεσμα.
Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 19:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα