Ντουράντ: «Λατρεύω τους Ίρβινγκ και Χάρντεν, απλώς δεν…»

Ο Κέβιν Ντουράντ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τους Φοίνιξ Σανς.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του άφησε η θητεία του στο Μπρούκλιν, αλλά και στην τριπλέτα που είχαν δημιουργήσει οι Νετς με τους Χάρντεν και Ίρβινγκ, η οποία όπως δήλωσε δεν πρόλαβε να αποδώσει καρπούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους Νετς: «Ήταν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά μου άρεσε το αυτό το διάστημα. Όλοι στο Μπρούκλιν λάτρεψαν επίσης αυτό το διάστημα, έτσι έφτιαξα μια οικογένεια εκεί. Θα είναι πάντα μέρος του ταξιδιού μου. Αγαπώ αυτούς τους τύπους (σ.σ. Χάρντεν και Ίρβινγκ), νιώθω συγκινημένος μιλώντας γι’ αυτό γιατί αυτά ήταν τέσσερα ξεχωριστά χρόνια στην καριέρα μου, που έβγαινα από μεγάλο τραυματισμό και με βοήθησαν να ξεπεράσω πολλά. Δεν έχω τίποτα κακό να πω. Ήταν τρομερό το πώς έγιναν μερικά πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας, μου άρεσε το πέρασμα από το Μπρούκλιν. Τους εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια , έχουν ένα λαμπρό μέλλον».

Για τους Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν: «Απλώς δεν παίξαμε αρκετά μαζί στο γήπεδο. Όταν βλέπεις τον Τζέιμς, τον Κάιρι και εμένα, ήταν καταπληκτικό μπάσκετ, για 17 αγώνες μόνο όμως. Για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα και να είσαι μεγάλη ομάδα, απλά χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο στο παρκέ. Είναι μια άλλη ιστορία γιατί δεν μπήκαμε μαζί στο παρκέ, αλλά απλώς δεν είχαμε αρκετό χρόνο. Αυτοί είναι παίκτες του Hall of Fame από τους οποίους έμαθα πολλά καθημερινά και τους εύχομαι τα καλύτερα. Απλώς δεν μας βγήκε».

Keywords