Ντόρτμουντ: Ανανέωσε ο Μάρκο Ρόις (pics – vid)

Ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις και ο σύλλογος έδωσαν τέλος σε εβδομάδες εικασιών με την ανακοίνωση ότι ο 33χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν. Το συμβόλαιο έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και οι εικασίες είχαν αρχίσει να υποδηλώνουν ότι ο χρόνος του πλησίαζε στο τέλος.

For our club
For our city
He stays! pic.twitter.com/uYfWDAh6nx

Borussia Dortmund (@BlackYellow) April 27, 2023

Ο αθλητικός διευθυντής Σεμπάστιαν Κελ ήταν χαρούμενος που εξασφάλισε τις υπηρεσίες του ειδώλου του συλλόγου για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάρκο υπέγραψε και θα συνεχίσει την ιδιαίτερη ιστορία του στην BVB για άλλη μια χρονιά. Δεν επιτρέψαμε να παρασυρθούμε από τις καθημερινές συζητήσεις σε κανένα σημείο και πραγματοποιούσαμε πάντα τις συνομιλίες μας μαζί με θετικό, αξιόπιστο και στοχευμένο τρόπο. «Ως παίκτης και πρότυπο, ο Μάρκο είναι εξαιρετικά σημαντικός για αυτόν τον σύλλογο – μεταξύ των οπαδών μας στη Νότια κερκίδα και σε αυτήν την πόλη, αλλά και πέρα ​​από τα σύνορα της Ντόρτμουντ και στους οπαδούς της BVB σε όλο τον κόσμο.

Borussia Dortmund is delighted to announce the contract extension of Marco Reus until 2024! pic.twitter.com/YDETFpsDIU

— Borussia Dortmund (@BlackYellow) April 27, 2023

Ο Ρόις ήθελε επίσης να τονίσει την ευτυχία του με το νέο συμβόλαιο. «Ως ομάδα, εμείς –όπως όλοι οι οπαδοί μας– έχουμε έναν μεγάλο στόχο στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, στον οποίο επικεντρωνόμαστε πλήρως: θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές Γερμανίας. Αλλά πέρα ​​από αυτό, εξακολουθώ να θέλω πραγματικά να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο με τον οποίο έχω περάσει πάνω από τη μισή μου ζωή. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μένα από το να βάζω γκολ μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου στο πιο όμορφο στάδιο του κόσμου και να πανηγυρίζουμε μαζί νίκες. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου για έναν ακόμη χρόνο, γιατί πάντα έλεγα ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην οποία θα προτιμούσα να παίξω πάνω από την BVB στην καριέρα μου».

Ο Ρόις είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των συλλόγων με 161 γκολ και είναι μόλις 16 πίσω από το ρεκόρ όλων των εποχών που κατέχει ο Άντι Πράισλερ.

Dortmunder Jung pic.twitter.com/07SnfiKodZ

— Borussia Dortmund (@BlackYellow) April 27, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα