Αναμονή για κεντρικό αμυντικό

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα κρίνουν το κατά πόσο θα κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει.

Αν ο έμπειρος αμυντικός μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό
του. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ένωση θα στηριχθεί στις υπόλοιπες λύσεις, που έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάθεσή του και είναι οι Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος και Οικονόμου. Στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος μπορεί να αγωνιστεί και ο Άλεφ, εφόσον αυτό χριεαστεί. Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα της ομάδας του, εν όψει της συνέχειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα