Ντέρμπι εν μέσω rotation στο Άνφιλντ

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι (21.45 Novasports 4 HD) για τον 3ο γύρο του Αγγλικού Λιγκ Καπ είναι σαφώς το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτή της φάσης.

Οι δύο ομάδες είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιήσουν ορισμένες αλλαγές στο «Άνφιλντ» δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα αφήσουν το οτιδήποτε αγωνιστικό στην τύχη του.

Το μεγάλο γεγονός για τους «κόκκινους» είναι η επιστροφή του Μινιολέ κάτω από τα γκολπόστ. Ο 30χρονος Βέλγος
αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά στη σεζόν και μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης από τον περασμένο Γενάρη.

Ο Κλοπ δεν θέλησε να αναφέρει ποιοί άλλοι θα μπούνε ή και θα βγούνε από τις επιλογές των τελευταίων αγωνιστικών. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα του μπαίνει σε μια δύσκολη διαδικασία καθώς μέσα σε δέκα μέρες θα παίξει κατά σειρά, δύο φορές με την Τσέλσι (Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα ) με την Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ και κατόπιν με την Μάντσεστερ Σίτι!

Σίγουρα η Λίβερπουλ δεν θέλει να σταματήσει αυτό το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί στα επτά πρώτα επίσημα παιχνίδια της (έξι στο πρωτάθλημα κι ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ)

Αλλαγές θα κάνει και η Τσέλσι έχοντας να διαχειριστεί κι ορισμένα μικρο-προβλήματα τραυματισμών. Αμφίβολοι οι Λόφτους Τσικ, Ρούντιγκερ και Πέδρο. Ο Βέλγος Αζάρ πιθανότατα να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκπλήξεων με δεδομένο πως οι δύο ομάδες παίζουν ξανά το ερχόμενο Σάββατο για την Premier League.
Keywords
Τυχαία Θέματα