Ντελ Πιέρο: "Η Γιουβέντους αλλάζει επίπεδο

Το ποδοσφαιρικό επίπεδο της Γιουβέντους αλλάζει μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τόνισε ο Αλεσάντρο Ντελ Πίερο. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατάφερε να σηκώσει όλα τα τρόπαια. Πλέον θα αγωνίζεται σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, με ένα σύλλογο που κυριαρχεί στην Ιταλία. Αυτή η μεταγραφή θα οδηγήσει τους αντιπάλους της "μεγάλης κυρίας", στην άμεση ενίσχυση από ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο "πάνω ράφι".

«Η απόκτηση Ρονάλντο είναι κάτι πολύ μεγάλο, όχι μόνο για τη Γιουβέντους και την πόλη του Τορίνο, αλλά και για την
Ιταλία, επειδή οι αντίπαλοί της Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν όλο και περισσότερο για να την αντιμετωπίσουν. Αυτή η αγορά βάζει την ομάδα του Αλέγκρι σε ένα άλλο επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο Ντελ Πιέρο.

Στη συνέχεια σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του Πορτογάλου άσου και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ο Ρονάλντο θέλει να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να συνεχίζει να κερδίζει. "Ο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος αποδέχτηκε μια σημαντική πρόκληση αυτή της Σιέρε A, στην οποία θα προσπαθήσει να δείξει την αξία του και να επιβεβαιώσει ότι θέλει ακόμα να νικήσει", πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα