Ντεμπελέ: «Μετά την Ρωσία θα αποφασίσω για το μέλλον μου»

Αμφίβολο αλλά και άγνωστο το μέλλον του Moυσά Ντεμπελέ στην Τότεναμ.

Το συμβόλαιο του 31χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ στο μυαλό του αυτή την στιγμή βρίσκεται η Τότεναμ και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί σε 23 από τα 30 παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος και δεν έχει καταφέρει να πετύχει γκολ την τρέχουσα σεζόν.

«Στην αρχή της σεζόν είχα πει ότι έχω κάποια προβλήματα με τραυματισμούς,
θέλω να δω τι θα γίνει στο τέλος. Αυτό αποφασίσαμε μαζί με την ομάδα. Αν μιλούσαμε για ένα συμβόλαιο στην μέση της χρονιάς, θα κόστιζε ενέργεια. Φανταστείτε ότι ένας παίκτης αισθάνεται ότι δεν εκτιμάται μετά από μια απογοητευτική πρόταση, μπορεί να διαταράξει το παιχνίδι του», δήλωσε ο παίκτης της αγγλικής ομάδας.

Επιπλέον τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Τότεναμ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα συζητήσει για το μέλλον του.«Αυτή τι στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ. Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ και μετά θα δούμε. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες. Έχω ξεκαθαρίσει στο μάνατζερ μου ότι αυτά θα τα πούμε όταν επιστρέψω από την Ρωσία. Μπορεί να είναι η τελευταία μου σεζόν ή να υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο. Θα δούμε», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα