Φερστάπεν: “Το μονοθέσιο δεν ήταν σταθερό, δυσκολεύτηκα αρκετά”

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Μαξ Φερστάπεν με το μονοθέσιο της Red Bull, σχολίασε μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών για το Γκραν Πρι της Αυστραλίας. Ο Ολλανδός οδηγός θεωρεί ότι η RB18 δεν είναι σταθερή και ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται αυτοπεποίηθηση οδηγόντας το μονοθέσιο των “ταύρων”.

“Όλο το διήμερο, το μονοθέσιο δεν ήταν ποτέ σταθερό στον ένα γύρο. Μπορώ να πω ότι ως τώρα νιώθω αρκετά άβολα. Σε κανέναν μου γύρο δεν

είχα την αυτοπεποίθηση που θα ήθελα και δυσκολεύτηκα αρκετά. Φυσικά και η δεύτερη θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, όμως δεν νιώθω άνετα ώστε να βρω το όριο. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μετά στην ανάλυση. Πιθανότατα στον αγώνα θα είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καθόλου καλή αίσθηση. Ως ομάδα θέλουμε κάτι περισσότερο, αλλά θα δεχθώ τη 2η θέση”, δήλωσε ο Πρωταθλητής της Formula 1.

Ο Μαξ Φερστάπεν παρ’ όλο που προσπαθεί να προσαρμοστεί στο μονοθέσιο της Red Bull, την Κυριακή (10/04) θα εκκινηθεί από τη δεύτερη θέση του grid. Η μονομαχία για την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας θα συνεχιστεί με τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος πήρε την pole position.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Ολλανδός αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα του Μπαχρέιν, ενώ στη Σαουδική Αραβία πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα