Ντάλιτς: "Κανείς δεν ήθελε να βγει"

Κανένας παίκτης της Κροατίας δεν ήθελε να γίνει αλλαγή στο παιχνίδι με την Αγγλία, όπως είπε ο Ζλάτκο Ντάλιτς, που ενόψει του τελικού με τους "τρικολόρ", θυμήθηκε τον ημιτελικό του 1998, ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία.

«Το 1998 βρισκόμουν στη Γαλλία για τα τρία πρώτα παιχνίδια ως υποστηρικτής. Ο καθένας στην Κροατία θυμάται εκείνο το παιχνίδι, όταν ο Τουράμ σκόραρε και χάσαμε 2-1. Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης για τα τελευταία 20
χρόνια» ήταν η σχετική του ατάκα στη συνέντευξη Τύπου, και συνέχισε:

«Και οι δύο ομάδες έδειξαν την ποιότητά τους. Δεν επιδιώκουμε εκδίκηση, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι ο αθλητισμός, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι του τουρνουά στον τελικό.

Αυτό που έκαναν οι παίκτες μας έκαναν σήμερα, η δύναμη που έδειξαν, η αντοχή, τα επίπεδα ενέργειας... Ήθελα να κάνω αλλαγές αλλά κανείς δεν ήθελε να βγει, όλοι έλεγαν "είμαι έτοιμος, μπορώ να τρέξω". Κάποιοι παίκτες έπαιζαν με μικρούς τραυματισμούς, με τους οποίους δεν θα έπαιζαν σε άλλα παιχνίδια. Δύο παίκτες έπαιξαν με μισό πόδι, αλλά δεν το έδειξαν! Κανείς δεν ήθελε να πει ότι δεν ήταν έτοιμος στην παράταση, κανείς δεν ήθελε να υποχωρήσει και αυτό δείχνει χαρακτήρα και με κάνει υπερήφανο».
Keywords
Τυχαία Θέματα