Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ (10η ημέρα )

Η πιο βροχερή μέρα από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στην Πολωνία. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν επηρέασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη απ' το να κάνει μια ακόμα δυνατή προπόνηση με επίκεντρο την τακτική. Το "build up" της ομάδας απ' την άμυνα ως την αντίπαλη περιοχή, αλλά και τα προσωπικά μαρκαρίσματα της αμυντικής τετράδας όταν ο αντίπαλος απειλεί από τα άκρα. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι καθημερινά οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται καλύτερα τον τρόπο που θέλει ο προπονητής τους να κινούνται μέσα στο γήπεδο κι αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί δείγμα δουλειάς εντός γηπέδου. Το θέμα βέβαια είναι να μπορέσουν να
το βγάλουν σε συνθήκες αγώνα.

Σε ότι αφορά στα εξωαγωνιστικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ναι μεν έχει ως στόχο να καθησυχάσει τον κόσμο, αλλά η καθυστέρηση στις μεταγραφικές κινήσεις αποτελεί όντως ένα μεγάλο "αγκάθι" στη φετινή προετοιμασία της ομάδας και θυμίζει τα όσα συνέβησαν πριν από δύο χρόνια, όταν και τότε ο Τιμούρ Κετσπάγια περίμενε να γίνουν οι κινήσεις που είχε ζητήσει για να δουλέψει με τους παίκτες στην προετοιμασία, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Με αποτέλεσμα, λίγο καιρό αργότερα, να ολοκληρωθεί η συνεργασία της ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Είναι σημαντικό πάντως για την Ένωση το γεγονός ότι στην ομάδα έχει παραμείνει ο κορμός του ρόστερ που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο. Υπάρχει ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό και με τη σωστή καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, μπορεί να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι υπερ - απαραίτητες τουλάχιστον τρεις κινήσεις. Έστω και τώρα. Έστω και μετά το τέλος της προετοιμασίας. Όσο το δυνατόν νωρίτερα όμως για να προλάβει ο Έλληνας προπονητής να τους εντάξει στην ομάδα πριν τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα