Νταμπράουσκας: Ο Άλαν Πάρντιου και η Βουλγαρία…

Ο Άλαν Πάρντιου και ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν είναι άγνωστοι ο ένας με τον άλλον. Οι δύο προπονητές που θα τεθούν αντιμέτωποι στο παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική (30/10, 20:30, NOVA) έχουν συνυπάρξει στη Βουλγαρία.

Ο Πάρντιου, ο νυν προπονητής του Άρη, με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ο Νταμπράουσκας, ο νυν προπονητής του ΟΦΗ, με τη Λουντογκόρετς.

Βέβαια, δεν έχουν τεθεί αντιμέτωποι στους πάγκους κάτι που θα γίνει τούτη την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Κι αυτό γιατί όταν ο Νταμπράουσκας ήταν στη Λουντογκόρετς, ο Πάρντιου ναι μεν ήταν στην ΤΣΣΚΑ αλλά είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Στα δύο παιχνίδια που ο Νταμπράουσκας, με τη Λουντογκόρετς, έπαιξε αντίπαλος με την ΤΣΣΚΑ, προπονητής της βουλγαρικής ομάδας ήταν ο Πένεφ. Ο Πάρντιου είχε άλλο ρόλο.

Οταν ο Άλαν Πάρντιου ήταν στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, για μικρό διάστημα πάντως, ο Νταμπράουσκας είχε ήδη αποχωρήσει από τη Λουντογκόρετς και ήταν στη Χάιντουκ, την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε ο Λιθουανός τεχνικός πριν από τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα