Νταμπό: “Παιχνίδι-αναφορά για εμάς αυτό στον Βόλο!”

Βαθιά ανάσα έδωσε στους “κίτρινους” η νίκη τους την περασμένη Κυριακή (23/4) στον Βόλο! Από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα (25/4) ο Μπράιαν Νταμπό αποκλειστικά στη NOVA, εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, αυτό γίνεται αντιληπτό. Τον ίδιο και τους συμπαίκτες του,

το τρίποντο στο Πανθεσσαλικό τους άνοιξε διάπλατα την πόρτα της Ευρώπης τη νέα σεζόν, αλλά και τους απελευθέρωσε ψυχικά και πνευματικά για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.

Επ’ αυτού ερωτώμενος στην αρχή της συζήτησης ο Αφρικανός μέσος του Άρη, απάντησε: “Η νίκη απέναντι στον Βόλο μας έδωσε αβαντάζ τεσσάρων βαθμών και μας επέτρεψε να είμαστε πιο ήρεμοι για τη συνέχεια. Ήμασταν πιο άνετοι στην προετοιμασία του πλάνου μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί”.

Ο Νταμπό, πάντως, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να αναζητούν βαθμούς στο πρωτάθλημα, για να οριστικοποιήσουν και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη: “Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παλεύουν για τον τίτλο. Όπως γι’ αυτούς, έτσι και για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, για να οριστικοποιήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη”.

Στην ερώτηση, αν η καλή εμφάνιση στον Βόλο είναι οδηγός για τη συνέχεια των πλέι οφ, ο Νταμπό επισήμανε: “Ασφαλώς και είναι οδηγός για τη συνέχεια! Στον Βόλο σκοράραμε νωρίς, ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι. Είναι ένα ματς αναφορά για εμάς αυτό στον Βόλο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν”.

Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, είπε ο Νταμπό: “Παίζουμε στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό, όπου και στα προηγούμενα παιχνίδια τα έχουμε πάει καλά απέναντί του, ασχέτως αν στον αγώνα Κυπέλλου χάσαμε πέναλτι στο τέλος και ηττηθήκαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλό μας. Έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη!”

Κι όσο για το πώς περιμένει ότι ο Ολυμπιακός θα προσεγγίσει το αυριανό παιχνίδι, απάντησε: “Γενικώς, περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Περιμένω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι αποφασισμένος για τη νίκη. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, όμως, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη”.

Στον Βόλο ο Νταμπό βρέθηκε κοντά στο γκολ, όπως και σε προηγούμενες αναμετρήσεις με τον Άρη, όμως, και πάλι δεν τα κατάφερε να σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ερωτώμενος, λοιπόν, αν του έχει δημιουργήσει απωθημένο το γεγονός ότι δεν σκοράρει, ενώ φτάνει κοντά, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει κόντρα στους “ερυθρόλευκους”: “Πράγματι, στα τελευταία ματς ήμουν πολύ κοντά να σκοράρω. Ελπίζω να το κάνω απέναντι στον Ολυμπιακό!”

Keywords
Τυχαία Θέματα