Νότιγχαμ Φόρεστ: Έβαλε στο “μάτι” Μαροκινό διεθνή

Ο 24χρονος επιθετικός αρχικά εντάχθηκε στην ομάδα της Serie B από την Πάρμα με δανεισμό το 2021 και είχε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ιταλικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie B με εννέα γκολ σε 12 αγώνες. Έχει επίσης πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει πέντε γκολ σε μόλις τρεις αγώνες κυπέλλου.
Το Sky Italia,

ισχυρίζεται ότι το «συναρπαστικό ξεκίνημα» του Μαροκινού διεθνή στη φετινή σεζόν (είναι στην αποστολή της Εθνικής στο Κατάρ), έχει τραβήξει την προσοχή της Νότιγχαμ Φόρεστ και κάποιων άλλων ομάδων.

Στην Ιταλία, η Λάτσιο και η Νάπολι έχουν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Μπάρι έχει ορίσει τιμή μεταξύ 6-7 εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό επιθετικό. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ή οποιοσδήποτε σύλλογος ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Τσέντιρα, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, επειδή η Μπάρι έχει αναβάλει τις μεταγραφικές συνομιλίες για το τέλος αυτής της περιόδου.
Ο γιος του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, Λουίτζι, είναι ιδιοκτήτης του Μπάρι. Ως εκ τούτου, το Sky ισχυρίζεται ότι αυτό θα φέρει τον σύλλογο της Νάπολης σε πλεονεκτική θέση, εάν θέλει να αποκτήσει τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα