Νωρίτερα θα έρθει να μας τρομάξει το remake του "Grudge"

Όχι, δεν φοβάμαι, ιδέα σας είναι...

H Sony αλλάζει την ημερομηνία πρεμιέρας του remake του "Grudge" και πλέον θα το απολαύσουμε στις αρχές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία πλέον θα προβληθεί στις 21 Ιουνίου, αντί για τις 16 Αυγούστου, όπως είχε πρωτοαναφερθεί. Αυτή η αλλαγή δείχνει ότι η Sony πιστεύει στην επιτυχία του remake, καθώς πολλές ταινίες τρόμου που έκαναν πρεμιέρα εκείνη την περίοδο

τα είχαν πάει καλά στο box office.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Nicholas Pesce, ο οποίος μαζί με τον Jeff Buhler έγραψαν το σενάριο. Οι Sam Raimi ("Poltergeist", "Don't Breathe"), Rob Tapert ("Ghost House") και Takashige Ichise είναι οι παραγωγοί, ενώ οι Nathan Kahane, Erin Westerman, Schuyler Weiss, Roy Lee και Doug Davison θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρωταγωνιστές είναι οι Demian Bichir ("The Hateful Eight") και Andrea Riseborough ("Battle of the Sexes").

Η αρχική ταινία βγήκε το 2004 και πρωταγωνιστούσε η Sarah Michelle Gellar. Η ιστορία ακολουθεί μια Αμερικανίδα νοσοκόμα (Gellar), που εκτίθεται σε μια υπερφυσική κατάρα ενώ δουλεύει στο Τόκιο. Η κατάρα πυροδοτεί μια μεγάλη οργή στο άτομο που προσβάλλει πριν το σκοτώσει και εξαπλωθεί σε επόμενο θύμα. Ήταν remake μιας Ιαπωνικής ταινίας τρόμου με το όνομα "Ju-on".

Τα νέα για το remake τα μάθαμε τον Μάρτιο που μας πέρασε και η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Μάιο.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 15/10-21/10H Nicole Kidman μεταμορφώνεται στο πρώτο trailer του "Destroyer"Ταινία βασισμένη σε δίσκο του Bob Dylan θα φέρει ο σκηνοθέτης του "Call Me By Your Name"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα