Το GameDev Challenge της Universal Pictures έχει νικητή

Πέντε επιλαχόντες κερδίζουν από $20,000 ο καθένας.

Ο νικητής του διαγωνισμού της Universal Pictures και της GameDev Challenge της Unity - που επέτρεψε στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν παιχνίδια βασισμένα σε IP της Universal - κέρδισε το Voltron: Cubes of Olkarion από το ελβετικό στούντιο Gbanga.

Η πρόκληση επέτρεψε στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν παιχνίδια βασισμένα στο Back to the Future,

το Jaws, το Battlestar Galactica, το Turok και το Legendary Defender of Voltron.

Από 550 συμμετοχές, η είσοδος της Gbanga κέρδισε για την ιδέα τους πάνω στο Voltron, η οποία μετατρέπει τη σειρά σε ένα στρατηγικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

"Οι Κριτές επέλεξαν το Voltron: Cubes of Olkarion με βάση την άμεση δυνατότητα του να παίξουν το παιχνίδι", αναφέρει ένα δελτίο τύπου, "η δυναμική του παιχνιδιού για επέκταση σε ένα εμπορικό προϊόν και, το σημαντικότερο, το πόσο ψυχαγωγικό ήταν για του κριτές ενώ το έπαιζαν.

Η Gbanga κέρδισε $150.000 και ένα συμβόλαιο διαβούλευσης με την Universal για ένα έτος.

Προστέθηκαν πέντε επιπλέον επιλαχόντες: ο Mick Heijkens (Backpack to the Future), ο Tom Breuer (Back to the Future IV - Time Anomalies), ο Alexander Ferguson (Turok: Legacy of Stone), ο Max Snyder (Turok: Escape from Lost Valley) και η From the Future (Battlestar Galactica Deception). Όλοι οι επιλεχόντες έλαβαν $20.000.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΤα πρώτα 18 λεπτά από το DLC "The Heist" του Spider-Man PS4Νέο ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών για το Steam20 λεπτά Gameplay από το Project Nova

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα