Νίκησε το Μαυροβούνιο και διεκδικεί την πέμπτη θέση η εθνική

Η εθνική χάντμπολ των εφήβων επικράτησε 18-17 του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο της 15ης Μεσογειάδας που διεξάγεται στο Μαρακές του Μαρόκου, και αύριο (17/2, 13:00) θα διεκδικήσει απέναντι στην Τουρκία την 5η θέση της τελικής κατάταξης.

Τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χάρισε ο Χάρης Μπαλτατζής, σκοράροντας οκτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Ξεκινήσαμε ένα φανταστικό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, με καλή άμυνα και αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές, οι οποίες μας αποσυντόνισαν και μαζί με κάποια χαμένα σουτ από βιαστικές επιλογές, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια αντιδράσαμε όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Το αυριανό παιχνίδι με την Τουρκία θα είναι διαφορετικό από αυτό της πρεμιέρας (σ.σ. η εθνική είχε νικήσει 30-19). Η Τουρκία νίκησε την Τυνησία, η οποία μας είχε κερδίσει στον όμιλο, άρα είναι ένα ματς που κρύβει κινδύνους».

Τα 15λεπτα: 7-5, 6-5, 5-7

Η σύνθεση της εθνικής: Καλάργυρος, Τρούλος, Τζίμπουλας 6, Τσιγαρίδας 2, Παπαβασίλης, Κουκουτσίδης, Δεληχρήστος, Χουρσουντιάν, Μπόσκος 4, Μπαλτατζής 1, Καλαμάτας, Μήγγας Ζαφειράκης 3, Παπαδόπουλος, Μαρκατάτος 1, Τσάκαλος 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα