Νίκησε Πανιώνιο με Μπρέι ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός με τον Μπρέι μεγάλο πρωταγωνιστή, νίκησε 70-62 τον Πανιώνιο και εδραίωσε την θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στο ξεκίνημά του, με τον Κολοσσό να προηγείται 6-2, αλλά τον Πανιώνιο να απαντά με ένα επί μέρους 3-10 με πρωταγωνιστές τους Μακνίλι και Σαρικόπουλο, και να παίρνει το προβάδισμα με 9-12. Οι γηπεδούχοι με τον Μπρέι να σκοράρει κατά βούληση στα τελευταία τρία λεπτά της πρώτης περιόδου κατέφεραν όχι μόνο να προσπεράσουν, αλλά να φτιάξουν και μια διαφορά, 27-19. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα επάνω σον Σακελλαρίου και κατάφεραν να εξουδετερώσουν το μεγάλο όπλο του Πανιωνίου και παράλληλα είχαν ανοιχτή γραμμή με το καλάθι έτσι η διαφορά ανέβηκε κι άλλο, 42-26 στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου. Στο σημείο εκείνο η ομάδα του Νίκου Ζιάγκου αντέδρασε. Η άμυνα βελτιώθηκε, Σαρικόπουλος και Νταλό έδωσαν σκορ και ο Πανιώνιος έκανε σερί 9-0 και πλησίασε στους τέσσερις πόντους, 42-38. Σχίζας και Μπρέι, πήραν επιθετικές πρωτοβουλίες, και ο Κολοσσός πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά δέκα πόντων, 50-40. Στην τρίτη περίοδο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις άμυνες των δυο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο και τον Κολοσσό να κρατάει την διαφορά που είχε από το ημίχρονο, 61-50, παίρνοντας σκορ από τον Ουέρ. Στην τελευταία περίοδο, οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε «ρεσιτάλ» αστοχίας, για περίπου πέντε λεπτά. Ουέρ και Τζόουνς στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσαν σκορ στον Κολοσσό που τελικά πήρε την νίκη και ανέβηκε στους 23 βαθμούς και τον πανιώνιο στους 18.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπρέι ε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Ουέρ πρόσθεσε 19 πόντους και ο Σχίζας είχε 9. Για τους κυανέρυθρους, Σαρικόπουλος και Τσούπκοβιτς σημείωσαν από 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 50-40, 61,50 και 70-62.
Keywords
Τυχαία Θέματα