Στέρλινγκ: «Απροστάτευτοι οι παίκτες της Σίτι»

Την αίσθηση ότι οι διαιτητές της Πρέμιερ Λιγκ «σφάζουν» τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι έχει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος κάλεσε τους συμπαίκτες του να προστατευτούν όσο μπορούν από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Οι «πολίτες» υπήρξαν θύματα επικίνδυνων φάουλ σε αρκετές περιπτώσεις τελευταία, με πιο πρόσφατη εκείνη του Μπραχίμ Ντίας, ο οποίος δέχτηκε τάκλιν από τον Ματ Φίλιπς στο 3-0 επί της Γουέστ Μπρομ.

«Θα γίνουν κι άλλα φάουλ που δεν θα έχουν καλό συγχρονισμό και σίγουρα δεν θα
έχουν όλα πρόθεση. Από την άλλη πλευρά, εξακολουθούμε να μιλάμε για επικίνδυνα φάουλ. Κατά τη γνώμη μου, διαιτητές και υπεύθυνοι πρέπει να βρουν τρόπο να τα σταματήσουν, αφού μερικές φορές οι παίκτες μας σφάζονται στο γήπεδο», σχολίασε ο Στέρλινγκ.

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρό αυτό που συμβαίνει και πιστεύω ότι πρέπει να περιοριστεί. Είναι πολύ άδικο μερικές φορές. Άλλωστε, έρχεται και Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο απέχει πλέον μόνο μερικούς μήνες και οι πολλοί παίκτες που θέλουν να αγωνιστούν εκεί, παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα ήταν άσχημο να χάσει κάποιος το τουρνουά από ένα ανόητο φάουλ, χωρίς μάλιστα να τιμωρηθεί ο φταίχτης», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα