Νίκησε και περιμένει τη Μπάγερν


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο είχαν περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες από μια φορές. Ο ΟΦΗ σε δύο τελικές του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε ένα γκολ.

Στην επανάληψη με εκπληκτική εκτέλεση του Σουντανί ο Ολυμπιακός Ξαναπήρε προβάδισμα και ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του
διαιτητή για να πάρει κάτι από το παιχνίδι κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΝ ΟΦΗ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ

Στο 3ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Λοβέρα και τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Σωτηρίου που άλλαξε μ εντυπωσιακή επέμβαση την πορεία της μπάλας.
Στο 5ο λεπτό σουτ του Μεγιάδο έξω από την περιοχή και πρώτη απάντηση του ΟΦΗ χωρίς να απειλήσει τον Σα.
Στο 11ο λεπτό οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ποντένσε βρήκε με ωραία σέντρα τον Σουντανί στην καρδιά της περιοχής του ΟΦΗ κι εκείνος νίκησε τον Νάστο στον αέρα ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό.
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση με τον Σα να μπλοκάρει σταθερά στο 16ο λεπτό.
Η ομάδα της Κρήτης έγινε απειλητική και στο 21' με τον Τσιλιανίδη να φεύγει μόνος του απέναντι στον Σα και τον Παπαδόπουλο να τον σταματά με καταπληκτικό τάκλιν στερώντας του τη δυνατότητα να εκτελέσει.
Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να γίνουν απειλητικοί. Εξαιρετική συνεργασία Ποντένσε και Σουντανί με τον Πορτογάλο να εκτελεί, τη μπάλα να κοντράρει στον Κοροβέση και να καταλήγει κόρνερ.
Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ποντένσε που έφτασε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής και τροφοδότησε τον Σουντανί που από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο 44' ο Γκερέρο τροφοδότησε τον Ποντένσε στην περιοχή και ο Πορτογάλος από πλάγια δεξιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Σωτηρίου.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σεμέντο να γεμίζει τη μπάλα στην περιοχή και τον Μαρινάκη να αστοχεί εξ' επαφής.
Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και μικρά διαστήματα που απείλησε με ατομικές προσπάθειες κυρίως των Ποντένσε και Σουντανί.

Ο ΟΦΗ κατάφερε σε μια από τις φάσεις που δημιούργησε με τον εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο Ναμπί να φτάσει στην ισοφάριση παίζοντας ανοιχτά στο Φάληρο, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια του εφέτος στο πρωτάθλημα.

ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο 51ο λεπτό εκτέλεση κόρνερ του Λοβέρα, ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα άουτ απειλώντας για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 54' ο Σεμέντο βρήκε τον Ναμπί στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Άγγλος σημάδεψε το δοκάρι του Σα σε μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ να πάρει προβάδισμα.
Αμέσως μετά οι Πειραιώτες συνδυάστηκαν καταπληκτικά όμως ο Γκερέρο δε μπόρεσε εξ' επαφής να στείλει τη πάλα στα δίχτυα.

Στο 57ο λεπτό ο Ολυμπιακός ξαναπήρε προβάδισμα με εκπληκτική εκτέλεση του Σουντανί από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή. Δεύτερο πολύ όμορφο γκολ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού μετά από ασίστ του Γκερέρο.

Στο 66ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού μετά από εκπληκτική συνεργασία με 9 πάσες και σκόρερ τον Γκερέρο, καθώς ήταν εκτεθειμένος ο Σουντανί στη διάρκεια της φάσης.
Στο 75' ατομική προσπάθεια του Ντάνιελ Ποντένσε που έκανε μέτρα με τη μπάλα και επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ και δύο λεπτά αργότερα ατομική προσπάθεια του Πορτογάλου που έκανε μέτρα με τη μπάλα και επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Ο ΟΦΗ σε μια ακόμη τελική προσπάθεια στο 83' με τον Σεμέντο που βρήκε χώρο να εκτελέσει και ton Σα να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης (63' Γκασπάρ), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Σουντανί (82' Καμαρά) και Γκερέρο.

Στον πάγκο έμειναν: Αλέν, Ελ Αραμπί, Μεριά, Ραντζέλοβιτς

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο - Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (71' Μάνος).

Στον πάγκο έμειναν: Γουάλει, Σακόρ, Στάϊκος και Μπράουν
Keywords
Τυχαία Θέματα