Νίκησαν οι Κροάτες, αλλά δεν έκλαψαν (!) οι Ισπανοί!

Θεαματικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε στο στάδιο «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεπ όπου η Κροατία νίκησε με 3-2 την Ισπανία έπειτα από ένα θεαματικό δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν μια ιδιόμορφη συνάντηση καθώς σε αυτό το γκρουπ η Ισπανία ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει την κορυφή, πάνω από την Αγγλία, όμως σύμφωνα με τα όσα γράφονταν τις τελευταίες μέρες στον Τύπο της Ιβηρικής χώρας – μέσα ασφαλώς από το κλίμα στην ομάδα των «φούριας ρόχας» δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση την ισοπαλία!

Στο συγκεκριμένο
σενάριο, ναι μεν πάλι η Ισπανία θα κρατούσε την πρώτη θέση αλλά οι Κροάτες θα πήγαιναν πιο αδιάφοροι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου γκρουπ , στο Λονδίνο και η Αγγλία θα είχε σαφώς περισσότερες ελπίδες νίκης έτσι ώστε να πάρει αυτή την πρώτη θέση!
Ο Κράμαριτς άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Ντάνι Σεμπάγιος έκανε το 1-1. Στο 69’ ο Γιεντβάϊ έκανε το 2-1 και με πέναλτι ο Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε σε 2-2.
Στα τελευταία λεπτά οι Ισπανοί ρίσκαραν ψάχνοντας μόνον τη νίκη και εν τέλει… έχασαν από ένα ακόμη γκολ του Τιν Γιεντβάϊ στο 93ο λεπτό!

Τώρα, η Ισπανία έμεινε στους 6 πόντους ενώ Άγγλοι και Κροάτες έχουν από τέσσερις γνωρίζοντας πλέον πως όποιος χάσει στο τελευταίο παιχνίδι μένει στην 3η θέση!

Στο 2ο γκρουπ της πρώτης κατηγορίας το Βέλγιο νίκησε με 2-0 την Ισλανδία εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Τα γκολ στο ματς των Βρυξελλών σημείωσε ο Μπατσουαγί στο 65ο και 81ο λεπτό.
Η ανάρτηση του σκόρερ στα social media από τα αποδυτήρια :

All smiles out tonight (except @hazardeden10

Keywords
Τυχαία Θέματα