Νίκας: «Ανοιχτή η ημερομηνία για το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξετάζουμε τελικό στο εξωτερικό»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας, μίλησε για την αναβολή του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στο εξωτερικό.

Το ματς της Λαμίας κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναβλήθηκε εξαιτίας της χιονόπτωσης που υπάρχει στην περιοχή από την κακοκαρία. Το παιχνίδι ενδέχεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο Κώστας Νίκας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ανέφερε ότι η ΕΠΟ εξετάζει την πιθανότητα να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό.

Όσα είπε για το ματς Λαμία-ΠΑΟΚ:

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον παρατηρητή του αγώνα, ενημερώθηκα πως το γήπεδο είχε 10 πόντους χιόνι και συνέχιζε να χιονίζει. Μίλησα με την Πολιτική Προστασία και έμαθα πως θα συνεχιστεί η χιονόπτωση και μετά το μεσημέρι και μέχρι αύριο. Για να μην βάλουμε σε κίνδυνο τους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ΚΑΠ, πήραμε την απόφαση να αναβάλλουμε τον αγώνα. Εγινε προσπάθεια να καθαριστεί το γήπεδο και δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτό. Υπάρχει η σκέψη να γίνει το παιχνίδι στην ημερομηνία της ρεβάνς και το δεύτερο παιχνίδι μια εβδομάδα αργότερα».

Για τις σκέψεις για τελικό στο εξωτερικό τόνισε:

«Τα τρία γήπεδα για τον τελικό είναι οι απόψεις του προέδρου, τις συζητάμε, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, οικονομικά είναι αδύνατο να γίνει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο θέλει περίπου 200.000 ευρώ για τη μεταφορά αθλητών και παραγόντων. Μετά θα χρειαστεί να πληρώσουμε το γήπεδο που θα μας παραχωρηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα