Νικάει και όταν δεν παίζει καλά! (video)

Την 4η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Ίντερ στο παιχνίδι που έκλεισε την 8η αγωνιστική στη SERIE A. Επιβλήθηκε της ΣΠΑΛ με 2-1 στο «Πάολο Μάτσα» και απολαμβάνει την μοναξιά της 3ης θέσης.
Η ΣΠΑΛ προερχόταν από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και έψαξε με πείσμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Και πιθανότατα θα τα είχε καταφέρει, αν δεν ήταν ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς με τις πολύ ωραίες του επεμβάσεις και βέβαια ο μεγάλος αρχηγός.

Ο Μάουρο Ικάρντι που ακούμπησε 3 φορές όλες κι όλες τη μπάλα και κατάφερε να σκοράρει 2 φορές, δείχνοντας
ότι αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος επιθετικός στην Ευρώπη στα τελειώματα μέσα στην περιοχή.
Αρχικά σκόραρε στο 14΄με κεφαλιά στο 1ο δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Τζουρού και να αιφνιδιάζει τον Γκομίς και πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 78΄με εξαιρετικό πλασέ, μετά από πολύ ωραία ασίστ του Πέρισιτς.

Έξι λεπτά νωρίτερα είχε ισοφαρίσει για την ΣΠΑΛ ο Παλόσκι που είχε περάσει στο παιχνίδι πέντε λεπτά νωρίτερα. Μάλιστα η ομάδα του Σέμπλιτσι μετά το 0-1 του Ικάρντι έχασε πέναλτι με τον αρχηγό της τον Αντενούτσι που από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μεγάλο παιχνίδι για τους γηπεδούχους έκανε ο Λάτσαρι, ο 24χρονος ακραίος επιθετικός που δείχνει με τις εμφανίσεις του, ότι σύντομα θα πάρει τον δρόμο για μεγαλύτερη ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα