Νέοι χορηγοί και επίσημο t-shirt για τον Ημιμαραθώνιο Αθηνών

Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Αθηνών 2019 ανακοίνωσαν τους νέους χορηγούς του αγώνα, καθώς επίσης και το επίσημο t-shirt.

Αναλυτικά: Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας αυτή τη φορά με πιο ενισχυμένη παρουσία ως Επίσημος Χορηγός αυτής της σημαντικής αθλητικής συνάντησης. Ειδικότερα φέτος, η σοκολάτα
Υγείας Παυλίδηςπαίρνει τη θέση της στην γραμμή εκκίνησης των 3χλμ, καθώς θα αποτελεί τον ονομαστικό χορηγό της συγκεκριμένης διαδρομής η οποία πλέον θα λέγεται «Αγώνας Δρόμου 3χλμ Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη». Ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το σημείο συνάντησης των πιστών φίλων των δρομικών αγώνων και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδης θα είναι δίπλα τους σε κάθε χιλιόμετρο.

Έχετε ήδη εγγραφεί σε έναν από τους Αγώνες Δρόμου του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας; Εάν έχετε επιλέξει το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής, σας καλούμε να αναβαθμίσετε τώρα την εγγραφή σας στο Ενισχυμένο Επίπεδο, το οποίο περιλαμβάνει και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης, αποκλειστικά σχεδιασμένο από την adidas, και το οποίο παρουσιάζεται εδώ για πρώτη φορά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο t-shirt είναι περιορισμένη καθώς παράγεται σε συγκεκριμένο αριθμό τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σχέδιό του. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία, και αναβαθμίστε τώρα την εγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε το t-shirt που θα τραβήξει τα βλέμματα της δρομικής και μη κοινότητας το Μάρτιο!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο [email protected] και μάθετε περισσότερα.
Όλα τα αιτήματα θα ικανοποιούνται κατόπιν διαθεσιμότητας.

Το Τμήμα Εθελοντισμού Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ξεκίνησε δυναμικά προετοιμασίες για τα μεγάλα γεγονότα του 2019 με πρώτη στάση τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας.

Με την επίσημη έναρξη της περιόδου αποδοχής αιτήσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους εθελοντές για τη διοργάνωση του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, σας προτείνουμε να επεκτείνουμε τη διαδραστική μας σχέση και να παροτρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να συμμετάσχουν σε δράσεις υψηλής κοινωνικής αξίας, όπως το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Με τη συμμετοχή τους αυτή θα συμβάλλουν σημαντικά στη μεγιστοποίηση της δρομικής εμπειρίας όλων των συμμετεχόντων, αντλώντας την ικανοποίηση που χαρίζει η συμμετοχή και η ανιδιοτελής προσφορά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή σας και σας καλούμε να παροτρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γίνουν μέλη της ομάδας εθελοντών μας κάνοντας αυτή τη διοργάνωση μοναδική!!

Για πρώτη χρονιά φέτος, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας εγκαινιάζει μια σημαντική συνεργασία με το Δ|Υ|Ο FORUM, έναν θεσμό που προωθεί την Ιπποκράτεια Θεωρεία και βασίζεται στο τρίπτυχο, πρόληψη, άσκηση και διατροφή, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ομορφιά, την ευεξία και την ισορροπία σώματος &ψυχής.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της πόλης, και το Δ|Υ|Ο FORUM που φέτος θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο, με ελεύθερη είσοδο για όλους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας δύο παράλληλες γιορτές στο κέντρο της Αθήνας, με συνδετικό κρίκο την υγεία και τον αθλητισμό και προσφέροντας μια μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού η οποία δίνει έμφαση στο «μαζί», τη συντροφικότητα, την πρόληψη, την ευεξία, την άσκηση αλλά και την ψυχαγωγία.

Στο πλαίσιο αυτής της σύνδεσης, η θεματολογία του Δ|Υ|Ο FORUM 2019, πέρα από θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς, εμπλουτίζεται με ιατρικά θέματα που αφορούν στο τρέξιμο, αντιμετώπιση τραυματισμών, ιατρικές οδηγίες για αρχάριους δρομείς κ.α. και καλωσορίζει τους συμμετέχοντες του 8ουΗμιμαραθώνιου στο Ζάππειο για χρήσιμες pre-running ιατρικές συμβουλές”.
Keywords
Τυχαία Θέματα