Νέο στούντιο της Microsoft προσλαμβάνει κόσμο από γνωστά franchises

Μεγάλο ταλέντο.

To νέο στούντιο της Microsoft The Initiative, έφερε στο δυναμικό του μια σειρά από μεγάλα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων μερικών developer των God of War και Red Dead Redemption.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, ο Darrell Gallagher ανακοίνωσε τα νέα

στο LinkedIn, πριν σβήσει τη δημοσίευση. Ωστόσο, ο χρήστης του ResetEra, CrimsonEclipse πρόλαβε να πάρει screenshot της ανακοίνωσης, πριν αφαιρεθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τον lead producer του God of War, Brian Westergaard, από την Sony Santa Monica, τον Christian Cantamessa της Rockstar ως narrative consultant, τον Daniel Neuburger της Crystal Dynamics και την Annie Lohr, μια recruiter που έχει δουλέψει σε EA, Riot και Respawn.

Η νέα HR και Culture Manager της "The Initiative" θα είναι η Lindsey McQueeney της Crystal Dynamic, με τον Blake Fischer της Microsoft να ολοκληρώνει το ρόστερ.

Μαζί με το νέο στούντιο, η Microsoft έχει αποκτήσει τις PlayGround Games, Undead Labs, Ninja Theory και Compulsion Games.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceMicrosoft: Το κλασικό Skype θα παραμείνει ζωντανόH Microsoft προσπαθεί να σταματήσει τα "ανεπιθύμητα" Windows Update rebootsΟι πρώτες πληρφορίες για τη Next-Gen κονσόλα της Microsoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα