Το ερωτηματικό «Ντεμπελέ»

Τα πάντα γύρω από τον Ουσμάν Ντεμπελέ παραμένουν θολά…Ακόμη και στον αγώνα της Ταγγέρης, τον οποίο ο ίδιος έκρινε με δικό του γκολ, δίνοντας το Super Cup στους «μπλαουγράνα» κι απογοητεύοντας τη Σεβίλλη, όλοι τον έψαχναν για να του δώσουν το τρόπαιο. Είναι ενδεικτικό πως στις φωτογραφίες που κοσμούν την επίσημη ιστοσελίδα της Μπάρτσα, εάν εξαιρεθεί η ομαδική, δεν υπάρχει «προσωπικό» ενσταντανέ με τον Γάλλο επιθετικό
να κρατάει το ισπανικό Super Cup.

Σε κάθε συνέντευξη Τύπου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτηθείς για το μέλλον της πανάκριβης μεταγραφής από την Ντόρτμουντ, δίνει την ίδια απάντηση: «τον υπολογίζουμε». Ωστόσο, off the record, ο καταλανικός σύλλογος δεν θα έλεγε «όχι» σε μια καλή πρόταση παραχώρησης.

Ο Βαλβέρδε δίνοντας του φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Ταγγέρης, του έστειλε μήνυμα στήριξης, ελπίζοντας να πάρει πράγματα στο χορτάρι από τον 21 ενός ετών επιθετικό, καθώς η πρώτη σεζόν του ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ, μετά τον τραυματισμό στο γήπεδο της Χετάφε.

Στην Μπαρτσελόνα δεν αμφισβητούν την αγωνιστική ποιότητά του, αλλά αμφιβάλλουν για τη σταθερότητα του, ενώ δεν λείπουν και τα κρούσματα πειθαρχίας. Όλα αυτά, θέτουν υπό αμφισβήτηση το μέλλον του Ντεμπελέ, με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα