Νέο site απο την Konami για το Castlevania

H χαρά των Castlevaniacs.

H Konami αποκάλυψε ένα νέο site αφιερωμένο στο Castlevania και μας δίνει μια γερή ματιά στην ιστορία της σειράς. Στο site επίσης μας δίνει hints και για μελλοντικά παιχνίδια.

Αν και σε πολύ αρχικά στάδια το site μπορεί να γίνει το όνειρο κάθε fan

της σειράς. Αυτή τη στιγμή το βασικότερο κομμάτι του site είναι το History, με φωτογραφίες αλλά και links για αγορά σχεδόν όλων των τίτλων της σειράς έως και σήμερα. Βεβαία πολλοί από τους τίτλους είναι παλιοί άρα εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το Nintendo Virtual Console.

Όλα δείχνουν πως το site αυτό δημιουργήθηκε τώρα για να συμπέσει με την κυκλοφορία του Castlevania Requiem, που είναι ένα remaster των Symphony of the Night και Rondo of Blood αλλά και τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Castlevania στο Netflix.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλους τίτλους Castlevania στο μέλλον, καθώς το να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο site για ένα remaster δείχνει κάπως περίεργο. Υπάρχει και το New Product στο site που βεβαία αυτή τη στιγμή έχει μόνο το Castlevania Requiem ως μοναδική καταχώρηση, αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορεί να μπει σύντομα και μια καινούργια ανακοίνωση να του κάνει παρέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Castlevania μείνετε συντονισμένοι το IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN GreeceThe Surge: The Good, the Bad, and the Augmented - Launch TrailerΟ νέος τίτλος της Tycoon σε βάζει να καλλιεργείς και να εμπορεύεσαι μαριχουάναPro Evolution Soccer 2019 - David Beckham Edition Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα