Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο στην Κρου

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις σεξουαλικών σκανδάλων στην ομάδα της Κρου Αλεξάντρα, καθώς υπάλληλος που εργάζονταν στην ομάδα το 2001, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ανώτερος διοικητικός του είχε ζητήσει να σβήσει πορνογραφικό υλικό από τον υπολογιστή του τότε προπονητή της ομάδας, Ντάριο Γκράντι.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα το όνομα του οποίου η αστυνομία κρατά κρυφό, ο Γκάντι φιλοξένησε στο σπίτι του ένα γκρουπ 13χρονων Ιρλανδών και τους έδειχνε το πορνογραφικό υλικό στο κομπιούτερ του.

Ο μάρτυρας δήλωσε έκπληκτος που η διοίκηση της ομάδας επέτρεπε στον Γκράντι να φιλοξενεί νεαρά αγόρια, ειδικά μετά το σκάνδαλο με τον πρώην προπονητή των ακαδημιών της ομάδας Μπάρι Μπένελ που καταδικάστηκε για σεξουαλικά αδικήματα εναντίων νεαρών αγοριών δύο φορές, το 1994 και το 1998.

Το 2011 ο ίδιος μάρτυρας είχε καταθέσει τα όσα γνώριζε στην αστυνομία του Τσέσαϊρ, κάτι που έπραξε εκ νέου το 2016.
Η Κρου αρνήθηκε κάθε σχόλιο, αλλά η Αγγλική Ομοσπονδία είχε πάψει τον Γκράντι στα τέλη του 2016.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου ο πρώην προπονητής των ακαδημιών της Κρου Μπάρι Μπένελ καταδικάστηκε για τα σεξουαλικά αδικήματα που είχε διαπράξει στην δεκαετία του ’90 σε 31 χρόνια φυλακή.

Ο 47χρονος πλέον μάρτυρας κατηγορίας, που πλέον δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, καταθέτει και στο Ανεξάρτητο Δικαστικό όργανο της Αγγλικής Ομοσπονδίας για την υπόθεση Γκράντι.
Keywords
Τυχαία Θέματα