Τόμας: «Ήταν σε πανικό οι Καβαλίερς»

Ο Αϊζάια Τόμας υπογράμμισε πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρέθηκαν σε πανικό, όταν αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν, πριν λίγες εβδομάδες. Ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε πως δεν περίμενε να αποχωρήσει τόσο σύντομα από τους «Καβς», με τους οποίους είχε 15 συμμετοχές, μετά την ανταλλαγή του το περασμένο καλοκαίρι με τον Κάιρι Ίριβινγκ.

Ο Τόμας δήλωσε αρχικά: «Δε νόμιζα ότι θα πατούσαν τη σκανδάλη τόσο γρήγορα, με 15 αγώνες. Όμως και πάλι, είναι μπίζνες. Και οι Καβς
ήταν σε κατάσταση πανικού. Έχαναν και πολύ μάλιστα. Και νομίζω ότι θεώρησαν πως πρέπει να κάνουν μια κίνηση και… καθάρισαν το σπίτι».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την παρουσία του στους Καβαλίερς: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση που είχα βρεθεί. Ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ στην ομάδα μεσούσης της σεζόν. Βρέθηκα σε ένα νέο σύστημα. Νέα ομάδα, νέος προπονητής, νέοι παίκτες. Και εγώ να προέρχομαι από απουσία επτά μηνών. Έπρεπε να βρω ρυθμό. Απλώς δεν δούλεψε. Κι αυτό συμβαίνει».

Τέλος, δήλωσε για τους Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους συνεχίζει την καριέρα του: «Ήμουν σε αντίστοιχη κατάσταση πριν πάω στη Βοστώνη. Μια ομάδα εκτός πλέι οφ, μια ομάδα νέα, που δεν ξέρει πώς να νικά. Και απλώς έφερα κάτι διαφορετικό εκεί, που πήραμε και προχωρήσαμε. Έρχομαι σε μια ομάδα που είναι νέα και που ήδη έχει σύστημα. Απλώς θέλω να βοηθήσω. Ελπίζω να μείνω πολύ, γιατί το καλοκαίρι είμαι free agent. Ομως αν δεν μείνω, σε αυτά τα 25 παιχνίδια που θα είμαι, θα δώσω την καρδιά μου και θα δείξω στους Λέικερς γιατί πρέπει να μείνω».
Keywords
Τυχαία Θέματα