Νέντβεντ: ''Ο Σάρι είναι ευχαριστημένος με τον Ντιμπάλα'' (pics-video)

Η παρουσία του Πάολο Ντιμπάλα δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Μαουρίτσιο Σάρι σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Γιουβέντους Πάβελ Νέντβεντ. Τί συμβαίνει με τον συμπατριώτη του Ικάρντι.

Ο Αργεντίνος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γ. και Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο 25χρονος Αργεντινός παραμένει μέχρι νεοτέρας στο Τορίνο και είναι αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στο βασικό σχήμα του Σάρι.

''Ο Ντιμπάλα ποτέ δεν θα είναι πρόβλημα για μας
καθώς είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Σάρι τον χρησιμοποιεί σαν ψεύτικο ''9αρι'' και πιστεύω πως ανταποκρίνεται πολύ καλά σε αυτόν τον ρόλο''.

Τέλος απέφυγε να δώσει απαντήσεις στο θέμα του Ικάρντι που έχιε προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Αργεντινός θα παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στο Μιλάνο με την σύζυγο-μάνατζερ του Γουάντα Νάρα να ανεβάζει μια φωτογραφία με τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών της Ίντερ σχολιάζοντας '' Ακόμα ένα χρόνο μαζί''

''Ο Φάμπιο Παράτιτσι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, όμορφα και σημαντικές μεταγραφές (Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ, Ντανίλο). Η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία είναι ακόμα ανοιχτή και υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αλλά δεν βιαζόμαστε και. Αν βρούμε κάτι που μας ενδιαφέρει θα κινηθόυμε αλλιώς θα παραμείνουμε όπως είμαστε.''

Δείτε το γκολ σπάνιας ομορφιάς στο φιλικό παιχνίδι με την Τριεστίνα στο στάδιο προετοιμασίας:

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα