Μακ: «Θα κάνω ότι χρειαστεί για να κερδίσουμε»

18:15 23/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος αποκτήθηκε για να πλαισιώσει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην περιφέρεια της Αρμάνι και να διαδεχθεί τον Μάικ Τζέιμς, παρουσιάστηκε σήμερα από την ιταλική ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι παρόλο που περνάει πρώτη φορά τον Ατλαντικό είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλβιν Μακ:

«Κάθε point guard έχει νοοτροπία προπονητή. Θεωρώ τον εαυτό μου ως basketball junkie! Σίγουρα θα γίνω προπονητής στο μέλλον, μου αρέσει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου… Μπορεί να είμαι rookie στην EuroLeague,

όμως δεν έχω φόβο! Φόβο έχεις μόνο όταν είσαι απροετοίμαστος. Σε κάθε περίπτωση, θα είμαι έτοιμος. Εγώ και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ θα είμαστε οι κουμανταδόροι της ομάδας. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να κερδίσουμε, σε κάποια ματς θα πρέπει να σκοράρω, σε άλλα να μοιράζω την μπάλα στους συμπαίκτες μου».

Από μεριάς Αρμάνι ο νέος τζένεραλ μάνατζερ, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε πως ο Μακ είναι ένας παίκτης που ο Έτορε Μεσίνα ήθελε από όταν βρισκόταν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος:

«Ο Σέλβιν Μακ είναι νικητής κι έχει να επιδείξει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του. Γι’ αυτό ακριβώς τον θέλαμε στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο κόουτς Μεσίνα προσπάθησε να τον υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μου μίλησε για την πιθανότητα να τον αποκτήσουμε νωρίς το καλοκαίρι. Είμαι ικανοποιημένος που τελικά συμφωνήσαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα