'Νεκροζώντανη' επιστροφή για το 300ο επεισόδιο του "Supernatural"

300 επεισόδια; Τι;

Η στιγμή που ονειρεύονταν οι fans για πάνω από μια δεκαετία έφτασε - ο Jeffrey Dean Morgan θα επιστρέψει και επίσημα για το επετειακό 300ο επεισόδιο του "Supernatural" και θα ξαναενσαρκώσει τον John Winchester - πατέρα των δύο πρωταγωνιστών Sam (Jared Padalecki) και Dean (Jensen Ackles).

Ο εκτελεστικός παραγωγός, Andrew Dabb, είπε σε δήλωσή του, "Χαιρόμαστε που θα επιστρέψει ο Jeffrey για το επετειακό επεισόδιο και είμαστε σίγουροι ότι οι fans θα αγαπήσουν ό,τι έχουμε ετοιμάσει για τον χαρακτήρα... Να αναμένετε και άλλες guest εμφανίσεις".

Ο Morgan είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να επιστρέψει στη σειρά, μιας και ο ρόλος του ως John Winchester ήταν αυτός που τον ανέδειξε, αλλά το πρόγραμμά του έμπαινε πάντα εμπόδιο.

Άλλοι τηλεοπτικοί ρόλοι του Morgan ήταν μια μεγάλη εμφάνιση στο "Grey's Anatomy", η σειρά του Starz, "Magic City", τα "Extant" και "The Good Wife" του CBS και μέχρι πρόσφατα, η σειρά του AMC, "The Walking Dead", στον ρόλο του Negan. Στον κινηματογράφο είχε ρόλο στα "Watchmen", "The Losers", "Batman v. Superman: Dawn of Justice" και "Rampage".

Τελευταία φορά που τον είδαμε στο "Supernatural" ήταν κατά τη διάρκεια του φινάλε της 2η σεζόν όπου και πέθανε. Η φωνή του έκανε ένα cameo στο επεισόδιο της 3η σεζόν "Long Distance Call". Βέβαια, αν σκεφτούμε ότι η σύζυγός του στη σειρά, Mary Winchester (Sam Smith), καθώς και τα παιδιά του, έχουν αναστηθεί, το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ο θάνατος δεν είναι εμπόδιο.

Το "Supernatural" τρέχει για 14η σεζόν και το 300ο επεισόδιο με τον τίτλο "Lebanon" αναμένεται να προβληθεί στις 7 Φεβρουαρίου.

IGN GreeceΦόρο τιμής στις ταινίες slasher του '80 θα αποδώσει η 14η σεζόν "Supernatural"SDCC 2018: Sizzle reel και νέα μονοπάτια για τους χαρακτήρες του "Supernatural"Έφτασε το trailer για την 13η σεζόν του "Supernatural"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα