Νεκρός στο αυτοκίνητό του μέσα στη θάλασσα βρέθηκε 63χρονος

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο εντοπίστηκε βυθισμένο σε απόσταση 40 μέτρων από την ακτή στη θαλάσσια περιοχή του όρμου «Καμάρες» στο Γύθειο, βρέθηκε 63χρονος, ο οποίος αγνοείτο από τα απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαρτίου.

Ειδικότερα, το ΙΧΕ αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα εντόπισε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Γυθείου, το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής. Άμεσα απέπλευσαν για την περιοχή περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, καθώς και το ταχύπλοο σκάφος «ΕΠΙΝΕΦΕΛΟΣ» με επιβαίνοντα ιδιώτη δύτη,
ενώ από ξηράς έσπευσε περιπολικό όχημα του Λιμενικού. Παράλληλα, ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Γυθείου για αποστολή ασθενοφόρου οχήματος.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε βυθισμένο και αναποδογυρισμένο, ενώ με τη συνδρομή του δύτη ανασύρθηκε η σορός του 63χρονου. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής πρόκειται να αναλάβει το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου, ενώ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ιδιώτη δύτη ανελκύστηκε το ΙΧΕ όχημα.

Πηγή: News.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα