Νέες περιπέτειες για τον Shovel Knight

Με το φτυάρι μου στον ώμο, τρέχω σε κάμπους και βουνά.

Η Yacht Club Games ανακοίνωσε το Shovel Knight Dig, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, με πρωταγωνιστή τον ήδη γνωστό σε πολλούς Shovel Knight, από το ομώνυμο παιχνίδι του 2014, δίνοντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα νέα amiibo της σειράς, αλλά και στα νέα

features του Shovel Knight: Trasure Trove.


Στο Shovel Knight Dig αναμένεται να δούμε περισσότερα "pixel graphics με περισσότερο χρώμα από ποτέ, ομορφότερα animations και περισσότερο σκάψιμο". Κάθε επίπεδο του παιχνιδιού πέρασε από αρκετά επίπεδα σχεδιασμού, ώστε "οι νέες τεχνικές που θα μάθει κανείς να προσθέτουν άπειρη αξία replayability στο παιχνίδι".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως οι επισκέπτες της PAX West θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το νέο αυτό παιχνίδι.

Ακόμη, το νέο amiibo-pack της Yacht Club Games, με τους Plague Knight, Specter Knight και King Knight θα γίνει διαθέσιμο τον επόμενο Δεκέμβριο, με το καθένα να "ξεκλειδώνει" τα νέα Boomtech Plague Knight, Lich Lord Specter Knight και Ultimate Supreme King Knight costumes.

Μαζί με τις νέες αυτές εμφανίσεις, οι οποίες θα γίνουν διαθέσιμες και στο Showdown, τα παραπάνω amiibo θα σας δώσουν πρόσβαση και σε νέες platformer προκλήσεις μέσα στα Challenge modes κάθε παιχνιδιού, αλλά και μια νεράιδα που θα σας ακολουθήσει στο ταξίδι σας.

Τέλος, το King of Cards campaign είναι πλέον έτοιμο "και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα", χωρίς πάλι να γίνεται γνωστή μια οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και επιβεβαιώθηκε η "φυσική" κυκλοφορία του Shovel Knight: Treasure Trove για τα Xbox One, μαζί με τις αντίστοιχες εκδόσεις για τα PlayStation 4 και Nintendo Switch.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN GreecePAX 2017: Νέα Amiibo για το Shovel KnightΗ κυκλοφορία του Shovel Knight: Spectre of Torment πλησιάζειΤο Shovel Knight αποκτά δύο νέα δωρεάν Campaigns

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα