Κάνιας: «Ένα όνειρο ολοκληρώνεται» (pic)


Το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής του στη φάση των ομίλων του Champions League ετοιμάζεται να ζήσει ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Ο Ισπανός μέσος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Ερυθρού Αστέρα, έτσι χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς πρώην συμπαίκτες του να του εύχονται τα καλύτερα στα σχόλια.
Εξάλλου, σε συνέντευξη που έδωσε
στην ισπανική εφημερίδα «AS» αναφέρθηκε και στο πώς πήρε την απόφαση να αποχαιρετίσει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ:«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ μου πρότεινε ανανέωση για μια σεζόν αλλά ήταν κάτι που δεν με έπεισε γιατί ηλικιακά είμαι... μεγάλος. Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ελλάδα αλλά προτίμησα να ακούσω προσφορές. Δεν υπήρχε κάτι να με πείσει μέχρι που ήρθε η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Όταν με κάλεσαν, δεν δίστασα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλές φιλοδοξίες. Μου αρέσει πολύ που θα παίξω στο Champions League και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε ως εδώ».

Και πρόσθεσε μιλώντας για την εμπειρία που τον περιμένει:«Είναι κάτι που είχα προσπαθήσει εδώ και πολύ καιρό με τον ΠΑΟΚ. Ναι, έχω παίξει στο Europa League αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα αγωνιστεί στο Champions League και είναι κάτι που θέλω πολύ. Ήρθα με πολλές προσδοκίες στην ομάδα αλλά δεν ήξερα αν θα βρεθούμε στους ομίλους και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Για μένα είναι μια τεράστια ικανοποίηση. Ένα όνειρο εκπληρώνεται...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A dream come true!!! #UCL

Keywords
Τυχαία Θέματα