Νέες λεπτομέρειες για το Beyond Good and Evil 2

Για να δούμε.

H Ubisoft και η ομάδα του Beyond Good and Evil 2 μοιράστηκε μαζί μας πριν από λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το gameplay του παιχνιδιού.

Αφού το παιχνίδι δεν θα βρίσκεται στη φετινή Ε3, η Ubisoft αποφάσισε να του αφιερώσει ένα ολόκληρο livestream δίνοντας μερικές νέες λεπτομέρειες.Η ομάδα φρόντισε επίσης να μας δώσει ολοκαίνουριο concept art

ενώ εξήγησε τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από το παιχνίδι.

Στο συγκεκριμένο σύμπαν, όλοι στο System 3 είναι κλώνοι, ενώ με την ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA δημιουργούνται τα διάφορα υβρίδια. Μία ομάδα κλώνων είναι και κάτι υβριδικοί πίθηκοι, οι οποίο χρησιμοποιούνται στα ορυχεία για να μαζεύουν ένα πολύ σημαντικό μέταλλο ονόματι Diwalite.

Η δουλειά αυτή, ωστόσο, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού το μέταλλο δημιουργείται όταν ένας μετεωρίτης συγκρούεται με πεδία θείου. Το χειρότερο είναι ότι το Diwalite είναι επίσης εξαιρετικά πτητικό, με αποτέλεσμα να κρατάει μόνο 15 δευτερόλεπτα από την στιγμή που κάποιος θα το βγάλει. Επομένως έχει 15 δευτερόλεπτα να το βάλει σε κάποιο ασφαλές μέρος.

Οι πίθηκοι λοιπόν χρησιμοποιούνται για να μαζέψουν το μέταλλο, δίχως να τους παρέχεται η παραμικρή προστασία από τη Chimera Corporation. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσουν τις εντολές που τους έχουν δοθεί, δεν θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στην ασφάλεια των πλοίων τους με αποτέλεσμα η Chimera να τους αφήσει να πεθάνουν.

Κάποιες από τις εικόνες που μοιράστηκε η Ubisoft δείχνει μερικά από αυτά τα υβρίδια να έχουν χτυπηθεί από έναν μετεωρίτη με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε αγάλματα. Υπάρχουν φυσικά μερικοί σκλάβοι οι οποίοι τη γλύτωσαν και μερικοί Διαστημικοί Πειρατές(Εσείς!) οι οποίοι μπορούν να σώσουν τους πιθήκους και να τους βάλουν μετά στο πλήρωμα τους.

Οι παίκτες μπορούν να επιλεξουν αν θα παίξων σαν άνθρωποι ή σαν Υβρίδια και να πουν τη δική τους ιστορία. Ένα μεγάλο θέμα που προσπαθεί να αγγίξει το παιχνίδι είναι η ελεύθερη βούληση και πώς οι παίκτες θα αποφασίσουν να ζήσουν τις ζωές τους.

Η ομάδα μάς έδωσε επίσης φωτογραφίες από τα αναβαθμισμένα μοντέλα του Mammago. Έξι studios δουλεύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτά είναι τα Ubisoft Barcelona, Bordeaux, Mainz, Montpelier, Sofia και ένα ακόμη το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η αρχική ανακοίνωση του παιχνιδιού είχε γίνει πίσω στο 2017.

IGN GreeceΝέα πλάσματα και spacecrafts από το Beyond Good and Evil 2E3 2017: 5 Πράγματα που μάθαμε για το Beyond Good & Evil 2Beyond Good & Evil 2: "Εξερεύνηση πλανητών και ταξίδια στο διάστημα"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα