Νέες Lantern Corps έρχονται στο προσκήνιο

Ώρα για ένα νέο χρώμα.

Το νέο τεύχος της "Justice League" φέρνει μια μεγάλη αλλαγή για έναν από τους πλέον εμβληματικούς κακούς της DC και μια νέα Lantern Corps ομάδα.

Προσοχή! To άρθρο περιέχει spoilers για το "Justice League#2"

Mε τις εξελίξεις του "Justice League" να εκτυλίσσονται στον απόηχο του "Dark Nights: Metal", ο Lex Luthor φαίνεται αποφασισμένος να καθιερώσει την Legion of Doom στον

αντίποδα της Justice League. Για να το επιτύχει, βοηθά τους νέους του σύμμαχους να αποκτήσουν νέα δύναμη προκειμένου να αντιπαραταχθούν αποτελεσματικότερα απέναντι στους αντιπάλους τους. Στην περίπτωση του Sinestro αυτό συνεπάγεται το να αξιοποιήσει την δύναμη ενός ολοκαίνουριου δαχτυλιδιού Lantern.

O Sinestro επανεμφανίζεται σε αυτό το τεύχος καθώς επιτίθεται στον John Stewart των Green Lantern. Όχι μόνο ο κακός επιστρέφει στην κλασσική μπλε μαύρη στολή του αλλά έχει γίνει μέλος των Ultraviolet Lanterns. Αυτή η ομάδα φαίνεται να αντλεί δύναμη από τα ανεπαίσθητα συναισθήματα και από το εσωτερικό σκοτάδι των ανθρώπων.

Καλλιτεχνική επιμέλεια από Jorge Jimenez. (DC Entertainment)

Όπως δείχνει αυτό το τεύχος μια από τις νέες δυνάμεις του Sinestro είναι η ικανότητα του να σκλαβώνει άλλους και να τους μετατρέπει σε μέλη της νέας του ομάδας. Ο John Stewart, θύμα πλύσης εγκεφάλου επιστρέφει στη Γη και επιτίθεται στην Justice League απαγγέλοντας τον όρκο των Ultraviolet Lanters:

"By shield of day and shield of night

We feed and grow, beyond all sight

Your darkest self shall be our knight

We wield the sword of unseen light"

Με τις τελευταίες εξελίξεις ο Sinestro έχει υπάρξει συνολικά μέρος πέντε Lantern ομάδων, ανάμεσά τους oι Green Lanterns, Sinestro Corps, White Lanterns και Indigo Lanterns.

Tι επιφυλάσσει το μέλλον για τους αγαπημένους υπερήρωες; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τις τελευταίες εξελίξεις.

Read more on [SITE_NAME]Ανατροπή στο "X-Men Gold #30" που αλλάζει τα δεδομέναΚυκλοφόρησε το Transylvania του Διονύση ΦάκουΚλασικές αναφορές θα έχει η νέα στολή της Batgirl

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα