Νέα σουπερηρωική σειρά της Marvel ετοιμάζεται στο ABC

Με επίκεντρο κάποιον "νέο" χαρακτήρα.

H Marvel και το ABC βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανάπτυξη μια νέας τηλεοπτικής σειράς, που θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα γυναικών σούπερ ηρώων.

"Έχω μιλήσει με την Marvel και είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις για ένα συγκεκριμένο project", είπε η Karey

Burke, πρόεδρος της ABC Entertainment, στο Deadline.

Το ABC έχει ως στόχο να έχει τουλάχιστον μια σειρά της Marvel πάντα στον αέρα και αυτό το νέο show θα ταιριάξει με τη στρατηγική τους, που θέλει μια γυναικεία ομάδα σούπερ ηρώων στην οθόνη με τον κεντρικό χαρακτήρα να είναι "επί το πλείστον, κάτι τελείως νέο".

Η Burke δεν έδωσε άλλες πληροφορίες, αλλά το μέσο αναφέρει ότι το project είναι διαφορετικό από το μονόωρο τηλεοπτικό δράμα με γυναίκες με σούπερ δυνάμεις, που αναπτύσσει ο Allan Heinberg (Wonder Woman) για το κανάλι.

Το νέο αυτό project λογικά έρχεται να καλύψει το κενό του "Agents of SHIELD", καθώς τελειώνει με την έβδομη σεζόν του, που θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2020.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Crossover για τα Runaways και Cloak and Dagger Η νέα σειρά του Joss Whedon αποκτά cast

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα