«Νέα σελίδα» με Μαρότα η Ίντερ (video)

O Tζιουζέπε Μαρότα, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό της Ίντερ, στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου
Μετά από οχτώ χρόνια, στα τέλη Οκτωβρίου, άφησε την Γιουβέντους, αλλά βρήκε πολύ γρήγορα τον επόμενο του σταθμό. Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου των «νερατζούρι», διορίστηκε επίσημα σε αυτή την θέση και έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις:
«Από σήμερα είμαι μέρος της μεγάλης Ίντερ», επιβεβαίωσε ο Μαρότα σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο λογαριασμό του κλαμπ στο Twitter.

«Είναι
μια πηγή υπερηφάνειας για μένα, θα κρατήσω τη σημαντική θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αυτού του μεγάλου συλλόγου.
Αυτή είναι μια σημαντική εμπειρία στην επαγγελματική μου ζωή, γεμάτη με μεγάλη ευθύνη. Αυτό όμως δεν με τρομάζει, ξεκινάω ένα νέο μονοπάτι και πρέπει να βγω νικητής!»

Ο Τζιουζέπε Μαρότα, το 2014 έγινε μέλος του Hall Of Fame της Ιταλίας. Η διορατικότητα του είναι αξιοσημείωτη και αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι το 2015 που η Γιουβέντους έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, διέθετε μία φοβερή τετράδα στη μεσαία γραμμή που είχε κοστίσει ελάχιστα.

Η διορατικότητα του είναι αξιομνημόνευτη. Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά είχαν στοιχίσει λίγα χρήματα και είχαν τεράστια προσφορά στη Γιουβέντους

Τον Πολ Πογκμπά τον οποίο είχε αποκτήσει ως ελεύθερο, τον Αρκτούρο Βιντάλ (10.5 εκ. ευρώ), τον Αντρέα Πίρλο, επίσης ως ελεύθερο και τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, προϊόν των ακαδημιών της ομάδας του Τορίνο. Συνολικά στοίχισαν κάτι λιγότερο από 15 εκατομμύρια ευρώ και είχαν συμμετοχή στο 1/3 των τερμάτων που σημείωσε εκείνη τη σεζόν η Γιουβέντους!

#Marotta: "Da oggi farò parte della grande Inter, per me è motivo di grande orgoglio" #FCIM pic.twitter.com/6zexEy62aC

Inter (@Inter) 13 Δεκεμβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα