To “omnipotent intern simulator” Godly Corp έφτασε στο Steam

Έχετε άραγε σκεφτεί τι θα γινόταν αν ο Cthulhu έπιανε δουλειά σε γραφείο;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια σειρά από εξωφρενικά και αστεία simulators, όπως το Surgeon Simulator και Goat Simulator, ωστόσο η περίπτωση του Godly Corp δεν έχει προηγούμενο.

Στο Godly Corp, το οποίο βαφτίζεται ως “omnipotent intern simulator” από τους δημιουργούς του, αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας θεότητας που εργάζεται σε μια διαγαλακτική εταιρεία,

η οποία κινεί τα νήματα του σύμπαντος. Αυτός ο ασυνήθιστος εξομοιωτής έρχεται από την TR8 Studios του Mariusz Swiatczak και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες στο Steam (Windows, Mac, Linux) από την Ultimate Games S.A.

Με βάση τα όσα αναφέρει ο δημιουργός του παιχνιδιού, το campaign του Godly Corp θα διαρκεί 3-4 ώρες, ωστόσο θα μπορείτε να παίξετε ξανά για να βελτιώσετε το σκορ σας. Στα σκαριά βρίσκεται και η προσθήκη ενός endless mode, το οποίο θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο replayability. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Mariusz Swiatczak: “Κάθε μέρα στο Godly Corp είναι και μια νέα πρόκληση. Άλλες φορές θα σας επιτεθούν ρομπότ με αλυσοπρίονα, ενώ άλλες φόρες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κλέφτες. Αυτά βέβαια είναι μόνο δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, καθώς οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν δεκάδες διαφορετικές προκλήσεις. Το Randomness αυτό επεκτείνει σημαντικά την συνολική αντοχή του τίτλου στον χρόνο.”

Το Godly Corp θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου στο Steam και την προσεχή χρονιά θα διατεθεί στο Nintendo Switch.

IGN Greece Καινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: Survival H Epic Games μπαίνει στο μάτι του Steam με δικό της Store H GameStop έχασε αρκετά εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα